HCL.HR

The Crew 2 će preokrenuti naš svijet avionima i gliserima

Juraj Bevandić 13.06.2017.   •   3 komentara


Ne samo da je The Crew 2 proširio vozni park na brojne cestovne, zračne i vodene jurilice, već širi i paletu natjecanja na profesionalne i reli utrke.

The Crew 2 gameplay

The Crew 2 je predstavljen i barem sudeći prema ekipi koja je bila prisutna u našem live chatu nije ostavio pretjerano pozitivne dojmove niti uzbudio potencijalne kupce, što je razumljivo nakon vrlo razočaravajuće prve igre. No, gledajući pomno objašnjeni gameplay trailer, možda bi se novi The Crew mogao iskupiti za neke ključne Ubisoftove pogreške.

Definitivno najzanimljiviji novitet je ubacivanje okretnih aviona i glisera uz koje se vezuju i natjecanja u tim sportovima, a u slobodnom điranju mapom se iz jednog tipa vozila u drugo možemo prebaciti pritiskom jedne tipke i nastaviti svoj atraktivni combo na drastično dručagijoj podlozi. Osim toga, proširene su i vrste natjecanja tradicionalnih vozila, pa ćemo imati svega i svačega poput profesionalnih utrka na pistama, reli i uličnih utrka.

Fanovi raznoraznih utkrivanja, bacite oko na “>snimku E3 prezentacije. Fanovi romobila, nadajte se sasvim izglednom romobil DLC-u.

Komentari (3)

  • baDarmageddoN

    13.06.2017 - 07:36

    Ove godine Ubisoft me jako pozitivno iznenadio sa gameplay trailerima u kojima vidimo trzanje, pop-up stvari dok se igra odigrava i to je nešto najbolje što su mogli napraviti jer sada im vjerujem malo više. Ne vjerujem im još ali dolazim do toga. The crew 2 bude ono što sam želio još od izlaska igre TestDriveUnlimited i o čemu sam sa frendom razgovarao, o nekim našim željama. Igra u kojoj imaš u otvorenom svijetu i automobile i avione i brodove (glisere) i heliće i razne podloge (znamo da The crew ima odličan snijeg i pustinje i raslinja i asfalt- ne mislim samo grafički nego te podloge imaju neko značenje) a sada po prvi put u povijesti trkaćih igara (ako sam dobro vidio) imati ćemo prave trkaće staze unutar same igre. Spoj onoga što pružaju simulacije- zatvorene staze i open world arkade- otvoreni svijet. Pa, od ovoga teško da može bolje. Zatvorene staze u otvorenom svijetu. Pa to sam želio još od malih nogu. The crew je sa zadnjim DLCovima postao ozbiljna igra i što se mehanike tiče i što se grafike tiče a i mogu reći (jer je to činjenica) ozbiljnija igra na svim poljima u odnosu na izlazak. Raduje me što ću ovo zaigrati. Kad-tad 😀

  • fpapac

    13.06.2017 - 09:05

    mislim da ce avioni i gliseri brzo dajadit jer ce sve bit isto, ali se isto nadam da ce bit dobra igra

  • l)oolvl

    13.06.2017 - 15:01

    meni se ovo čini zanimljivije od novog NFS, samo da dobro naprave te prijelaze iz jednog tipa vozila u drugo

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?