HCL.HR

The Crew dostupan za testiranje u zatvorenoj beti na novim konzolama

Stjepan Fikter 30.09.2014.   •   3 komentara


Od danas je moguće još jednom se provozati teritorijem virtualne Amerike u Ubisoftovoj racing igri, no utrke i misije su rezervirane samo za područje Istočne obale i Srednjeg zapada.

Ubisoft je pripremio još jednu zatvorenu betu za The Crew, no ovaj put otvorio je vrata igračima na PlayStation 4 i Xbox One konzolama.

Svi koji su dobili kod za testiranje, moći će se provozati cijelim virtualnim teritorijem Amerike, ali utrke i misije su dostupne jedino na području Istočne obale i Srednjeg zapada. Točnije, to uključuje pet gradova, 30 misija, 66 orijentira te 200 izazova koji će testirati vaše vještine uz PvP sadržaj i 9977 kilometara cesta.

Budući da se radi o zatvorenoj beti, prijave su još uvijek moguće putem službene stranice. Mi smo već sudjelovali u jednom testiranju koje se odvijalo ranije ove godine na PC-ju, a u slučaju da ste propustili dojmove, možete ih opet pogledati u priloženom videu i pročitati detaljniju najavu.

The Crew vozimo 14. studenog na PC-ju, PlayStationu 4, X360 i Xboxu One.

Komentari (3)

  • vojnovic4

    01.10.2014 - 13:06

    Prijavia se sad se moli boga da upadnem

  • IaMarmageddoN

    01.10.2014 - 13:21

    Ja se već danima prijavljujem za svaki slučaj ali još ništa a baš bi htio odigrati malo ove igre koju ću sigurno kupiti. Da bar ima neki preorder koji donosi betu 🙁

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?