HCL.HR

The Division bez predefiniranih klasa

Žarko Ćurić 20.06.2013.   •   4 komentara


Ubisoft je otkrio nekoliko novih detalja vezanih uz Tom Clancy’s: The Division, poput nepostojanja predefiniranih klasa i mogućnosti korištenja tablet uređaja za jedno asimetrično iskustvo multiplayera.

Tom Clancy’s: The Division najavljen je na ovogodišnjoj Ubisoftovoj E3 konferenciji, a od strane mnogih proglašen je najzanimljivijom igrom cijelog sajma. Kao što smo već pisali, u pitanju je RPG pucačina otvorena svijeta sa zanimljivim multiplayer iskustvom. Danas smo doznali neke nove detalje o igri poput toga da neće sadržavati predefinirane klase, već ćemo sami moći dodavati određene vještine svojem liku i izmjenjivati ih kad je potrebno. Tako ćemo, ovisno o situaciji, moći liječiti suborce ili biti tank borac koji će probijati prve linije napada.

Osim toga izdavač je pojasnio i detalje second screen iskustva koje igra podržava, a kojemu ćemo pristupati preko naših mobilnih uređaja poput tableta. Tako ćemo bilo kada moći pristupiti borbi preko našeg tableta i preuzeti tako ulogu bespilotne letjelice s kojom ćemo pomagati suborcima koji igraju na konzolama. S tim letjelicama moći ćemo liječiti suborce, označavati protivničke igrače pa čak i pozvati napad raketama, a letjelice će imati vlastiti sustav napredovanja.

Inače, unutar igrina svijeta moći ćemo sudjelovati u kooperativnim misijama ili PvP borbama, a u sklopu „crnog tržišta“ u igri moći ćemo proizvoditi oružje i iteme te ih razmjenjivati s drugim igračima.

Tom Clancy’s: The Division izlazi sljedeće godine, a iako postoji mogućnost da dođe na druge platforme, trenutno je najavljen samo za PlayStation 4 i Xbox One.

Komentari (4)

  • MattSim

    20.06.2013 - 12:34

    Ovo je za mene must-buy. Jedna od najboljih na E3-u

  • Chaos777

    20.06.2013 - 15:06

    Ja stvarno ne znam ovo tolko dobro zvuci da bih pre kupio ovo nego da mi neko za iste pare ponudi AC4 i Battlefield4 mislim realno ovo zvuci tolko dobro a i onaj video odise odlicnom atmosferom od zvukova pa do grafike…

  • goldfinger

    20.06.2013 - 20:06

    Izgleda genijalno,i iskreno se nadam da će aterirati i na pc…

  • Nikica Kasuni?

    @voltron, 20.06.2013 - 21:04

    +1

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?