HCL.HR

The Division neće imati jedinstvene značajke za PS4 ili Xbox One

ToxarE 13.08.2013.   •   3 komentara


Direktor razvoja The Divisiona u intervjuu za OXM objasnio je kako studio trenutno ima namjeru da sve platforme za koje će igra izaći imaju identičan sadržaj.

Ubisoft Massive, studio koji razvija interesantan nadolazeći MMO The Division, igru će izdati za PlayStation 4 i Xbox One, no objasnili su kako nemaju planove izbacivati jedinstven sadržaj za ijednu od platformi, već žele isti sadržaj za sve verzije.

U intervjuu za OXM, igrin direktor Ryan Bernard izjavio je: “Trenutno, budući da izdajemo za obje platforme, želimo i najbolje iskustvo igranja za obje. Nemamo planove za specifičan sadržaj ili jedinstvene elemente za bilo koju platformu.”

Dodao je kako igra ima dug period razvijanja i nitko ipak još nije u potpunosti siguran što će se dogoditi jednom kada igra izađe. Poznavajući Ubisoftove navike izbacivanja ekskluzivnih DLC-ova i bonusa u valjda svakoj igri ikada, nismo sigurni da se ova odluka na kraju ipak neće promijeniti.

Komentari (3)

  • IaMarmageddoN

    13.08.2013 - 18:35

    Ova igra je najveće otkriće ovogodišnjeg E3-a. Ubisoft svake godine izmisli nešto što nitko ne očekuje i uvijek oduševe. Ovo kupujem čim bude moguće.

  • AIRGUNS FREAK

    13.08.2013 - 21:06

    Vec kad kupujes…kupi i meni

    • apach

      @AIRGUNS FREAK, 13.08.2013 - 21:31

      haha 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?