HCL.HR

The Division se sprema za filmsku adaptaciju s Jakeom Gyllenhaalom u glavnoj ulozi?

Zoran Žalac 02.06.2016.   •   5 komentara   •   Zanimljivosti


Po svemu sudeći The Division je sljedeća Ubisoftova franšiza koja će dobiti filmsku adaptaciju igre. Prve informacije spominju da bi Jake Gyllenhaal mogao biti glavna zvijezda filma.

division-incursion

Ako to niste primijetili, Ubisoft je strahovitom poslovnom naletu. Prije svega petnaest godina radili su Tom & Jerry igre, a sada od svake sljedeće igre ne gledaju napraviti samo uspješnu igru nego i franšizu od čije će zarade moći živjeti praunuci Yvesa Guillemota.

Naime, Assassin’s Creed, Watch Dogs i Splinter Cell uspješni su kao igre, no mainstream publiku vjerojatno će zavesti tek kroz filmove. Assassin’s Creed s Michaelom Fassbenderom stiže ove godine, Splinter Cell s Tomom Hardyjem je već neko vrijeme u pripremi, a Watch Dogs je među očitim kandidatima za sljedeću filmsku adaptaciju. No, nije jedini.

Kako prenosi Variety, Ubisoft razmatra filmsku adaptaciju ovogodišnjeg The Divisiona. S obzirom da im je to najbrže prodavani novi IP u povijesti, ne čudi što ga žele dodatno eksponirati, no čini se da su oprezni s time te žele da se za potencijalni film vežu poznata imena prije nego ga ponude filmskim kućama.

Za sada se spominje kako je prvo veliko glumačko ime uz The Division film Jake Gyllenhaal koji bi ujedno bio i producent filma. Gyllenhaalu adaptacije videoigara nisu strane, baš kao ni Ubisoftove franšize, s obzirom da je imao naslovnu ulogu u filmu Princ of Persia: The Sands of Time.

Označeno sa:

Komentari (5)

  • Slim1992

    02.06.2016 - 15:04

    Vec vidim potencijal…neka im je sa srecom

  • Iris94

    02.06.2016 - 16:41

    Da li će i Jake morat pucat 12 metaka pumparice u glavu da bi čovjek umro, i da li ćemo gledat kako 2 sata ubija druge ljude da bi uzeo njihove jakne, puške i kape i da bi grindao?

  • baDarmageddoN

    02.06.2016 - 18:06

    Jao, kako glupa ideja. Od svih Ubisoftovih igara poslije ACa oni izaberu ovu? Nek im je sa srećom. Mislim da im je igra sranje, barem je bila kad dam je zadnje igrao tako da teško film može biti dobar. Pa ta igra bema p od priče, na čemu oni misle bazirati radnju? Na onom uvodu iz e3 videa bi još i mogli… Jedva čekam- ( sarkazam )

  • funky0308

    03.06.2016 - 08:59

    Moze se izvesti solidan film oz ovoga, zasto ne? Da su u igri razradili sve side misije, imali bi materijala za 17 igara, nestale osobe, podmetanja, ratovi bandi i sl ali ne, Ubisoft je isao laksim putem. Od dobre ideje dosli su do solidne igre neiskoristenog potencijala. Steta, za film mozda i ima sanse ali igra je otusla u krasni k… Pumpa se samo PVP, a PVE je bacen u stranu. Nove “misije” ubacene kroz zadnji update 1.2 su smjesne. Naredali su 10ak bandi (od po pet ljudi) na razne lokacije, bez ikakve pozadinske price, bez razloga, izuzetno blesavo. Meni je single player dio igre bio OK ali kada zavrsis to, nema se sta raditi (osim DZa, sto me ne zanima, za takve stvari imam BF4) …steta. Toliko sam se razocarao u sve te nove igre da sam kupio PS4 i igram Uncharted i Last of Us. Nemam vise ni volje ni zelje trcati za ovakvim naslovima. Muka mi bude cijeli dan kada vidim sta rade od jedne igre koju sam 3-4 god cekao…fuj

  • MarioTina

    04.06.2016 - 04:19

    Ubisoft je totalno podbacio sa ovim svojim zadnjim igrama pogotovo sa Sivisionom koji ima toliki potencijal da se igra odvija u real timu ono da nije stalno zima da se godišnja doba promjenjuju,pa da ubace neka vozila,da i mi možemo koristiti bacač plamena nema ni onog drona što je bio u traileru da se virus raširi svijetom toliko igra može da se još razradi ali totalno su podbacili izgleda da im treba neki novi organizator ja da mogu stupiti ili nekako raditi u Ubisoftu bi podigao ih iz propadanja sve su im igra u zadnjih 3 g i više grozne AC Syndicat isto čisti promašaj mogli su napraviti AC Ronin sa radnjom u starom Japanu di je odbačeni samuraj u konfliktu sa drugim klanovima.
    Nadam se da im Ghoast Tecon Wildlands neče podbaciti.
    A nebi im bio ni novi nastavak Spllinter Cella na odmet i remake onih starih prvih djelova da prebace na nove konzole sa sadašnjom grafikom i novim kontrolama kao u zadnja dva di su kontrole bile dobre da u novom nastavku bude njegov sin za kojeg nije ni znao jer su mu uzeli potajice sjeme i odmalena ga podučavali da bude tajni agent i normalno sazna se za njega itd da sada neduljim jer imam puno ideja koje nemam di ostvariti.
    I baš me zanima kaj nam Hideo Kojima sprema.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?