HCL.HR

The Elder Scrolls Online daje nagrade za vjernost pretplatnika

ToxarE 25.08.2014.   •   3 komentara


Počevši od mjeseca rujna, The Elder Scrolls Online svojim će pretplatnicima dijeliti određene nagrade ako nastave s igranjem, odnosno plaćanjem pretplate.

Veliki ovogodišnji MMORPG hit The Elder Scrolls Online nije izazvao pomutnju u svom žanru. Međutim, ne može se baš reći ni da je podbacio – još uvijek se drži modela mjesečne pretplate, a umjesto otvaranja široj publici s F2P modelom radije će nagrađivati postojeće pretplatnike programom vjernosti.

Naime, igrači koji se pretplate na najmanje tri mjeseca igranja u rujnu će dobiti High Hrothgar Wraith ljubimca s kojim se mogu paradirati Tamrielom. Oni koji se pretplate na pola godine dobit će nešto još vrijednije, iako nije otkriveno što točno. Program nagrađivanja „vjernosti“ nastavit će se širiti tijekom vremena s novim nagradama, poručuju iz ZeniMaxa.

Nagrađivanje je, naravno, lijepa stvar, ali je u prvom redu navlakuša za višemjesečnu pretplatu i skeptičari će ju vidjeti kao potez za očuvanje baze igrača. Prema istraživanju SuperData Researcha, TESO je u tri mjeseca (od izlaska u travnju pa do kraja lipnja) uspio privući 772 tisuće igrača, što i nije loš rezultat. Čeka se, međutim, izlazak PS4 i XBO verzija koje su zakazane za iduću godinu.

Komentari (3)

  • fxp1990

    25.08.2014 - 21:21

    Dok dođe na konzole, već će biti F2P. Prvenstveno radi vremenske razlike, tako je SWTOR zavrsio.

  • Vujkan

    26.08.2014 - 07:04

    da bit ce F2P uskoro previse su izgubili subscribera!!!

  • MoGaming

    26.08.2014 - 12:25

    koda je igri par godina pa nagrade za vjernost 😀

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?