HCL.HR

The Elder Scrolls Online na PC-u u travnju, na konzolama od lipnja

nebel 12.12.2013.   •   2 komentara


Bethesda je zacrtala konkretan datum izlaska za svoj MMORPG pod nazivom The Elder Scrolls Online. Igra na PC i Mac platforme stiže u travnju, a na nove konzole tijekom lipnja.

4. travanj 2014. postavljen je kao datum izlaska za The Elder Scrolls Online, visokoprofilni MMO koji nam dolazi u režiji ZeniMax Online Studiosa i Bethesde. Datum se, međutim, odnosi samo na verzije za osobna računala, odnosno Windowse i Mac. Inačice za Xbox One i PlayStation 4 konzole također dolaze iduće godine, i to dva mjeseca kasnije – negdje tijekom lipnja. Kako je ranije otkriveno, igra će imati mjesečnu pretplatu od 15 dolara, čak i na konzolama.

Uz datum izlaska objavljen je i novi trailer podnaslovljen kao War in Cyrodiil. Fokus trailera stavljen je na PvP bitke i masivne opsade dvoraca pri kojima se proizvođač ni ne trudi prikriti masivni pad frameratea. Dotični video pogledajte u nastavku, a ako vas zanimaju ostali detalji za The Elder Scrolls Online, svakako provjerite našu najavu.

Komentari (2)

  • Sarajevo, New York, Roma

    12.12.2013 - 13:31

    Valja docekat april sledece godine da se ovo isproba na pc.
    😀

  • DaDoXy

    12.12.2013 - 13:44

    ja se jos uvijek dvoumim izmedju ovog i wildstara 🙁 nadam se da nece izac u mjesec dana pa da cu moc probati obje igre 😀

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?