HCL.HR

The Evil Within 2 je navodno u razvoju

Zoran Žalac 20.03.2017.   •   13 komentara


Razvojni studio Tango Gameworks nije završio sa svojim akcijskim horor naslovom The Evil Within. Sudeći po jednom oglasu za posao, u pripremi je nastavak te igre.

The Evil Within iz 2014. godine nije bio ogroman uspjeh za Bethesdu. Igra se prodala u solidnih 1,8 milijuna primjeraka čime je vjerojatno samo pokriven trošak izrade. Međutim, čini se kako je odlučeno da će nova kreacija Shinjija Mikamija dobiti drugu priliku.

Prema oglasu kojega su primijetili ažurni članovi NeoGafa, razvojni tim Tango Gameworks trenutno traži prevoditelja te Q&A testera koji bi sudjelovali u razvoju igre Psycho Break 2. Psycho Break je, inače, japanski naziv za The Evil Within.

U oglasu stoji kako rad traje na određeno vrijeme – do 31. 10. ove godine. Ukoliko je oglas zaista vjerodostojan, a velike su šanse da jest, moguće je da Bethesda planira izbaciti igru već ove jeseni – možda čak i na „Noć vještica“. Ta manifestacija pada na utorak, što je čest dan za izbacivanje igara na tržište.

Ako iza ovoga ima nešto više, detalje o The Evil Withinu 2 doznat ćemo najvjerojatnije na E3 sajmu gdje će ekipa iz Bethesde ponovno organizirati konferenciju za novinare i fanove svojih igara.

Označeno sa:

Komentari (13)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!