HCL.HR

The Forest procvjetao novom verzijom Unityja

Zoran Žalac 17.04.2015.   •   2 komentara


Šumski kanibali The Foresta odnedavno su se proljepšali nakon što je u najnovijoj verziji igra prebačena na novi Unity 5 pokretač.

Preživljavanje u šumi možda je palo u drugi plan kad se pojavilo preživljavanje na pustom otoku. Međutim, The Forest je, srećom, i nakon nešto više od godinu dana još uvijek u aktivnom razvoju, a značajan pomak učinjen je u nedavnoj verziji oznake 0.16. Naime, igra je s Unityja 4 prebačena na novi Unity 5, što će se ponajprije odraziti na nešto ljepšoj grafici s vjerodostojnijim sjenčanjem i bogatijim modelima.

Dobra je vijest i što su napravljeni pomaci u optimizaciji igre tako da će ju sada moći bolje vrtjeti i oni sa slabijim računalima. Po pitanju multiplayera također je učinjen korak naprijed uvođenjem novog algoritma za prioritet mreže. Jedina stvar koja vam neće biti toliko radosna ako igrate The Forest bit će ta što će vam ovo ažuriranje pobrisati sve snimljene pozicije, odnosno sav dosadašnji napredak u igri. Nas to doduše ne smeta toliko jer uz gladne kanibale nismo uspjeli ni doći dalje od skromnih početaka.

Komentari (2)

  • SEG1

    17.04.2015 - 21:02

    Grafika odlicna ,al po mome ukusu ….

  • HighCroGaming

    18.04.2015 - 14:49

    tamo kad te prvi put ubilo tamo di si se bia stvoria bila ti je sikira

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?