HCL.HR

The Game Awards ceremonija potvrđena je za idući mjesec

Zoran Žalac 10.11.2017.   •   7 komentara   •   Zanimljivosti


Najglasnija i najzastupljenija dodjela nagrada u svijetu videoigara dobila je datum održavanja i početka glasovanja.

game awards 2017

Svi naravno znamo da je naš Zlatni Dabar najveća i najvažnija nagrada u svijetu videoigara. No, Dabar ima svoj dignitet i nije medijski razvikan tako da titulu najrazvikanije i medijski najpraćenije dodjele nagrada nosi ceremonija zvana The Game Awards. Nekadašnji Spike TV Game Awards, kasnije VGX, a sada konačno The Game Awards od 2014. trudi se biti Oscar gaming svijeta, a nastavit će se truditi i ove godine u režiji dugogodišnjeg organizatora i voditelja Jeffa Keighleyja.

The Game Awards 2017 održat će glavnu ceremoniju 07. 12., a istu ćete moći pratiti uživo na brojnim lokacijama, uključujući Steam, PlayStation Store, Xbox Live, Twitch, YouTube, Facebook, Twitter i Snapchat. Prošle godine ceremoniju je gledalo više od osam milijuna ljudi, pa je jasno zašto je ovo najpopularnija dodjela nagrada u svijetu videoigara. Uostalom, u njoj možete sudjelovati i sami glasajući za najbolje igre od 14. ovog mjeseca.

Prije same ceremonije na Facebooku će se od 13. ovog mjeseca moći pratiti dokumentarni serijal “The Road to Game Awards” u kojemu ćete vidjeti kako teku pripreme za show. S obzirom da će se isti održati u Los Angelesu, očekujte da će prijenos po našem vremenu biti nekad iza ponoći.

Sastavni dio Game Awardsa su premijere trailera i otkrivanja novih igara, premda ih je iz godine u godinu sve manje. Za ovu godinu ništa još nije najavljeno, ali možemo pretpostaviti da ne treba očekivati ništa od Sonyja s obzirom da će oni održati svoj PlayStation Experience program dva dana nakon Game Awardsa.

Označeno sa:

Komentari (7)

  • Slim1992

    10.11.2017 - 11:07

    Sad za svaku ceremoniju (a bice ih dosta do kraja godine) cucemo i citacemo da je najbolja i najpopularnija itd…

  • phoda

    10.11.2017 - 13:49

    Game of the year edition treba izac iz mode, to bi trebala bit tituala jedne igre samo u toj godini. Naravno tesko je uvest taj standard jer ga nema tko uvest

    • Dragan[MKD]

      @phoda, 10.11.2017 - 16:28

      Ali tesko je da se izabere samo jedna igra, jer igre se razlikuju po zanrovima a to je jako tesko usporediti, primjerice HZD je open world avantura, Wolfenstain linearna FPS pucacina, Persona5 japanski RPG, Divinity-klasican RPG, Nier-akciski hackandslash. To je nezahvalan posao, neki ljude ne vole open world igara, neke ne vole lineanih prica, neke ne vole japanske igre itd. Treba si imati najbolju igru po zanrovima, kao sto to radi Zlatnom Dabrom.

    • phoda

      @Dragan[MKD], 10.11.2017 - 17:09

      Pa to sam i mislio jeli kao i oscar nagrade

  • Bojko

    10.11.2017 - 14:11

    Zlatni Dabar FTW! ❤️?️

  • [CRO]Revan

    10.11.2017 - 15:18

    Pozitivna stvar ove dodjele nagrada je što su unazad godinu-dvije napokon shvatili da bi na pozornici trebale biti zvijezde industrije, developeri, glasovni glumci, predstavnici tvrtki i sl., a ne pjevači i hollywoodski modeli.

  • edviiN

    10.11.2017 - 23:33

    Vidjet cemo sta ce osvojit Zelda BOTW … nadam se nesto sobro haha

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?