HCL.HR

The Golf Club stiže ovog proljeća na PC, PS4 i Xbox One

Stjepan Fikter 24.01.2014.   •   2 komentara


HB Studios za ovo proljeće priprema simulaciju golfa u virtualnoj prirodi na golfskim terenima koje će igrači moći kreirati i dijeliti s ostalima.

Ljubitelji golfa uskoro će moći uživati u dobro proračunatom virtualnom napucavanju male bijele loptice jer The Golf Club ovog proljeća stiže na PC, PS4 i Xbox One.

Developer HB Studios s ovim naslovom cilja stvoriti simulaciju golfa koja će imati neograničen broj terena zahvaljujući proceduralnoj generaciji istih kao i mogućnošću kreiranja vlastitih uz pomoć editora. Naravno, tu su i opcije za dijeljenje terena kao i ostale društvene mogućnosti koje će nam davati do znanja što naši prijatelji rade unutar igre.

HB Studios još najavljuje intuitivan sistem kontrola kao i trenutačno igranje (vrijeme učitavanja između rupa neće postojati) te minimalno potrebno vrijeme za generiranje novih staza. Online igranje će također biti bitan segment, stoga se najavljuje mogućnost kreiranja turneja i turnira kao i gledanje drugih igrača dok igraju (op. ur. malo creepy).

Komentari (2)

  • frenkibos70

    24.01.2014 - 22:51

    Što bi bilo to jako zanimljivo

  • Rahnane2

    25.01.2014 - 14:34

    Zanimljivo.. Nakon Tetrisa, još jedno veliko iznenađenje..
    Još Tarzan, i mogu lepo da odapnem papke od sreće! 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?