HCL.HR

The Last Guardian zaobilazi TGS 2012

Zoran Žalac 04.09.2012.   •   4 komentara


Premda Sony i Team ICO inzistiraju na uvjeravanju da je The Last Guardian još uvijek u produkciji, igra se neće pojaviti ni na ovogodišnjem Tokyo Game Showu.

20. rujna počinje Tokyo Game Show sajam, a Sony se već spremio za njega i planira pokazati čak 47 igara za PlayStation 3 i PlayStation Vita konzole. Ipak, među tim naslovima ni ovaj se put neće naći The Last Guardian – nova avantura tvoraca ICO-a i Shadow of the Colossusa te ujedno i dugo iščekivana PS3 ekskluziva koju nismo vidjeli već dvije godine.

Novi je to upitnik u situaciji s ovom igrom jer nakon kontinuiranog izostajanja sa svih sajmova The Last Guardian ostaje misterij. Razvojni tim nedavno je napustio producent Kenji Kaido, a sam trademark na naziv igre označen je kao „napušten“. Međutim, na ovogodišnjem Gamescomu Sonyjev Shuhei Yoshida izjavio je kako se razvojni tim našao pred neplaniranim „tehničkim poteškoćama“, ali da se na igri još uvijek radi te da nije prebačena na iduću generaciju PlayStation konzole, već će – kako je i najavljeno – jednoga dana pojaviti na aktualnoj „trojci“. No kada će točno taj dan doći, čini se, nećemo saznati ove godine.

Komentari (4)

  • fxp1990

    04.09.2012 - 16:55

    ovo ce zavrsiti kao duke nukem

    • buby8992

      @fxp1990, 05.09.2012 - 16:23

      Ma neće! Ipak ovo radi Team ICO.

  • nexus856

    04.09.2012 - 21:37

    Zasto sve dobre igre tako zavrsavaju? Pa zar mulci nevide koliko ljudi jedva ceka na tu igru? I zar je toliko tesko napravit neki trailer svakih… neznam, 5 mjeseci? Tek toliko da nas zadovolje.

  • Zael

    06.09.2012 - 10:46

    pa vjerojatno jest u produkciji. inače bi već upoznali neki novi IP… osim ako team ICO nije digao ruke od proizvodnje igara :p al ako se nekog isplati čekati onda su to oni..

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?