HCL.HR

The Last of Us: Left Behind DLC trailer i prve informacije

ToxarE 15.11.2013.   •   5 komentara


Left Behind prvi je story DLC za The Last of Us, a stavit će nas u ulogu omiljene nam Ellie, u period prije upoznavanja Joela. Priča će istražiti povezanost s njenom najboljom prijateljicom i mentoricom, Riley.

Kao što je i obećao, Naughty Dog sinoć je na PS4 launch eventu najavio Left Behind, prvi story DLC za predivni The Last of Us. Dobili smo kratki trailer, koji možete provjeriti u nastavku, kao i prve informacije: Ashley Johnson reprizira svoju ulogu Ellie u priči koja se odvija prije upoznavanja Joela i događaja u igrinoj glavnoj kampanji.

Čitav DLC odigrat ćemo u ulozi naše nove omiljene heroine video igara, Ellie, no djevojčica neće biti sama. Kao što se The Last of Us fokusirao na njen odnos s Joelom, Left Behind istraživat će povezanost s njenom najboljom prijateljicom te prilično kul mentoricom, imena Riley.

Priča će se nastaviti na serijal stripova The Last of Us: American Dreams, koji je dao dodatnu dubinu Ellienom liku. Točan datum izlaska još nije poznat, no dobili smo okvir – početak proljeća 2014.

Komentari (5)

  • mickolopi

    15.11.2013 - 19:10

    Ovo mi je bila prva stvar kad sam ustao iz kreveta, jok WC solja, PC, youtube i gledanje teasera 😀
    Samo se nadam da ce doci prije pocetka proljeca jer pise coming soon, a i vecina kazu early 2014, tako da se nadam da to ipak nije pocetak proljeca 😛

  • Corvodin

    15.11.2013 - 19:38

    Onda jedan DLC sa Tess, jedan sa Joelom prije Ellie i Tess i svi sretni.

  • Joey

    15.11.2013 - 21:03

    igra zbog koje zalim sto nemam ps 😛

  • -X3M-W1k1n6

    04.03.2014 - 09:02

    Ja sam okorjeli PC Gamer, ali uvjek sam uz kantu vukao i neku konzolu baš zbog noslova kao što je Last of us, Uncharted i slicni. Respeckt igra je bog, necu lagat ako i kažem da pc nema nista ravno tom dragulju. Novi Tomb Raider je krenuo u zanimljivom smjeru nadam se da ce ostat na tim smjernicama – no nemoze se mjerit sa Last of us.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?