HCL.HR

The Last of Us ovog ljeta dolazi na PS4?

ToxarE 27.03.2014.   •   3 komentara


Prema prijevodu izjave potpredsjednika PlayStationa Turska, veliki PS3 hit The Last of Us dolazi na PlayStation 4 u poboljšanom izdanju još ovog ljeta.

Ako je vjerovati engleskom prijevodu izjave koju je Sercan Sulun, potpredsjednik PlayStationa Turska, dao na lokalnom turskom TV programu, veliki PlayStation 3 hit The Last of Us stiže na PlayStation 4 u poboljšanom izdanju još ovog ljeta.

Naime, kada su ga voditelji emisije priupitali hoćemo li uskoro vidjeti nastavak popularne akcijske avanture, Sulun je rekao: “Ne, nastavak ne dolazi uskoro koliko ja znam, ali mogu reći da će prva igra biti izdana ovog ljeta za PS4 u fizičkom i digitalnom izdanju s poboljšanom grafikom”.

Mi ovdje u HCL-u vam inače ne razumijemo turski pa se za gornji citat oslanjamo na engleski prijevod Sulunove izjave. Ako ju želite poslušati u izvornom obliku, kliknite ovdje i premotajte video do 36-te minute.

Osim što je moguće da je Sulunova izjava krivo prevedena, valja još napomenuti kako se zna dogoditi da lokalni predstavnici velikih brandova kažu nešto što nije samo neslužbeno već na kraju i potpuno netočno. Budući da Sulun tvrdi da The Last of Us dolazi još ovog ljeta na PS4, pretpostavljamo da nećemo morati predugo čekati da vidimo ima li istine u svemu ovome.

Komentari (3)

  • zolee

    27.03.2014 - 13:28

    treba pitat stručnjake za turske serije, sada kada ih ima kod nas pun #%&

  • 4mal

    27.03.2014 - 19:10

    odlicna vijest , odigrao na ps3 a kolko vidim i na ps4 ! 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?