HCL.HR

The Last of Us počinje sezonu DLC-ova sredinom listopada

ToxarE 28.09.2013.   •   2 komentara


Prvo proširenje odličnog Sonyjevog naslova The Last of Us stiže sredinom idućeg mjeseca, a donosi nove mape za multiplayer. Dodatak SP kampanji iste igre vidjet ćemo krajem godine.

Prošla su više od četiri mjeseca od izlaska velike PS3 ekskluzive The Last of Us, što je sasvim dovoljno vremena za pomiriti se s kontroverznim krajem igre i za fokusirati se na buduće sadržaje. Isti počinju pristizati već idućeg mjeseca. Prvi na redu je The Abandoned Territories Map Pack, set od četiri nove mape namijenjene multiplayer modu. Mape nose nazive Suburbs, Bus Depot, Hometown i Bookstore. DLC će biti uključen u season pass, no individualna cijena nije otkrivena.

Nešto interesantnije proširenje za singleplayer komponentu planirano je za prosinac ove godine ili siječanj iduće. Naughty Dog je upravo završio proces potrage za glumcem koji će utjeloviti novog lika, a u sljedećim tjednima kreće snimanje. To je sve što u ovom trenutku znamo o tom proširenju, uz činjenicu da će ono biti jedino SP proširenje, premda ne i zadnji DLC. Nakon njega, u prvoj polovici 2014., The Last of Us će dobiti značajnu nadogradnju multiplayera, vrlo vjerojatno u vidu novih modova.

Komentari (2)

  • Emperor Ghaleon

    28.09.2013 - 19:04

    Kul. Evo mi dodatnog razloga da NE nabavim igru. Hvala im!

  • Joey

    29.09.2013 - 10:19

    ovo je vjerovatno jedina igra sa zombijima koju obozavam, gleda san gamplay svih djelova od pocetka do kraja sta je igra onaj pewdiepie i zalim sta nemam konzolu

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?