HCL.HR

The Last of Us – prvi in-game screenshoti i novi detalji

Igor Belan 03.02.2012.   •   9 komentara


Gameinformer ima 20 ekskluzivnih screenshota iz The Last of Us, nadolazeće PS3 ekskluzive od kreatora Uncharted serijala. Pokazali su nam tri komada uz par novih informacija.

U svrhu promocije novog broja časopisa za ožujak, Gameinformer je na svojim stranicama objavio tri in-game screenshota iz Naughty Dogove nove PlayStation 3 ekskluzivne igre The Last of Us. U punom broju za ožujak obećavaju ukupno 20 screenshota iz igre, a bit će tu zasigurno i nekoliko sočnih, novih informacija o ovoj zanimljivoj igri.

Uz spomenuta tri screenshota, koje možete pogledati i kod nas, izdane su i neke informacije o gameplayu. Rečeno je tako da će borba sadržavati vatreno i hladno oružje, a svako će se trošiti učestalim korištenjem pa će igrač morati često pretraživati lokacije u potrazi za novim oružjima.

Post-apokaliptični svijet u The Last of Us neće biti tmuran i siv. Uz screenshot u kojem Joel ukazuje na specifični most u daljini (čime je otkriveno da je grad u kojem se nalaze Pittsburgh) rečeno je kako Naughty Dog koristi prirodan rast bilja kako bi živnuo paletu boja i dodao svojevrsni osjećaj abnormalnog igrinom svijetu.

Naughty Dog se potrudio objasniti kako su vrlo posvećeni programiranju umjetne inteligencije za Ellie, jer budući da nju nećemo moći kontrolirati, ne žele da smeta prirodnom tijeku gameplaya.

Komentari (9)

  • EDINJO

    03.02.2012 - 14:06

    izgleda savršeno uz I am alive jedna od isćekivanijih igara ove godine .

  • The Last of Us

    03.02.2012 - 22:27

    vjeruj mi I am Alive bi trebao bit prosječan dok od ovog očekivam puno više

  • Ign0Dus

    04.02.2012 - 11:50

    Samo jedna u nizu copy-paste igara za klince (i one koji se tako osjećaju-30+) te način za bogaćenje industrije igara na temelju DUMP generacije konzola 😉

    • Rogue

      @Ign0Dus, 04.02.2012 - 14:51

      idi igraj pes i šuti

    • Ign0Dus

      @Ign0Dus, 04.02.2012 - 15:33

      govor je o igri "Last of Us" , a ne o nekakvom glupom PES-u !!!!!!!

    • The Last of Us

      @Ign0Dus, 04.02.2012 - 19:56

      aj prošetaj što onda gledaš vijesti vezane za igru, a po čemu ti to zaključuješ da je igra za klince, evo još jedan koji nema konzolu pa pljuje po igri koja nije ni izašla

    • Ign0Dus

      @Ign0Dus, 04.02.2012 - 20:32

      pa svaka je ista, a uostalom imam plejku, te ako pogledaš igre se rade na "jednokratnu upotrebu"..tj. pređeš i to je to, za godinu,dvije je se nećeš sjećat ili nećeš znat razliku između Uncharteda i recimo ove igre, a sam BUM oko igre se radi godinu pred njen izlazak radi veće potražnje, ali sama igra je kratkotrajna…dok recimo jedan Gta SA, je bila igra sa "dušom", jer bila virtualna inačica života (šišanje,bildanje,hrana,vožnja od bicikla do aviona), te je to primjer prave igre kojoj se možeš vraćat iznova, bogata sadržajem, jedino ju je vrijeme zgazilo.

  • trulex

    04.02.2012 - 23:23

    uhhhh,vidi na drugoj slici šugavih tekstura na autu ,fujjj

    • SonOfOsiris

      @trulex, 05.02.2012 - 20:04

      ne seri trulex, igra je savršenstvo

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?