HCL.HR

The Last of Us: Remastered dobio prvi trailer, Naughty Dog cilja na 60 fps-a

ToxarE 10.04.2014.   •   3 komentara


Prvi The Last of Us: Remastered trailer nakon nabrajanja igrinih pectotinjak GOTY nagrada prikazuje prilično kratak isječak grafički unaprijeđene scene iz igre.

The Last of Us: Remastered stiže na PlayStation 4, o curenju te informacije pisali smo vam već jučer ujutro, a na kraju je i sam Sony potvrdio. Dobili smo i potvrdu kako će igra u PS4 izdanju dobiti nadogradnju rezolucije na 1080p, bili smo nesigurni oko frameratea, no igrin kreativni direktor Neil Druckmann putem Twittera je potvrdio da Naughty Dog ipak cilja na 60 sličica po sekundi.

Remastered izdanje danas je dobilo i prvi trailer, a nakon 50-ak sekundi nabrajanja niza nagrada za igru godine koje je igra osvojila, imamo priliku vidjeti kratki isječak grafički unaprijeđene scene koja je, vjerujem, gamerima koji su igru prešli možda i najviše ostala u sjećanju. Zatekao sam se tako nedavno u zoološkom vrtu u Budimpešti i zahvaljujući Naughty Dogu imao jedan prilično emotivan trenutak kad sam ugledao žirafe, što moji suputnici baš i nisu bili u stanju pretjerano razumjeti. Problemi.

Odigrajte The Last of Us. Na Playstationu 3 ili 4, potpuno je nebitno.

Komentari (3)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?