HCL.HR

The Order: 1886 koketira s hororom, ima datum izlaska

Stjepan Fikter 10.06.2014.   •   1 komentara


Osim što je počastio publiku na svojoj konferenciji novim gameplay prikazom The Ordera, Sony je također kasnije otkrio kako igra stiže 20. veljače iduće godine.

Posjet viktorijanskom Londonu kojega nastanjuju ne baš prijateljski vukodlaci bit će moguć od 20. veljače iduće godine kada izlazi The Order: 1886 ekskluzivno za PlayStation 4. Sony je na svojoj konferenciji prikazao novi gameplay u kojemu se može vidjeti koketiranje s horor elementima, kao i vizualno neprimjetan prijelaz iz cut scene u gameplay.

Uz datum izlaska, otkrivene su i dvije specijalne edicije igre kao i Knight’s Arsenal DLC koji se dobije rezerviranjem svojeg primjerka, a uključuje alternativnu odjeću za Galahada i oružja poput Arsonist puške i prototip Arc puške.

Verzija za kolekcionare koja će biti dostupna po cijeni od 80 dolara uključuje: igru, naravno, Galahad under Fire statuu veličine sedam inča, metalnu kutiju i naljepnice. Od digitalnog sadržaja tu su: Knight’s DLC, soundtrack s bonus skladbama i neobjavljene Behind-The-Scenes snimke.

Za 150 dolara moći će se kupiti i Premium Edition uz kojega se dobije The Endless Duel statua veličine 13 inča, metalna kutija, knjiga s crtežima, replika bočice koju nose vitezovi, naljepnice te isti digitalni sadržaj kao iz verzije za kolekcionare.

Komentari (1)

  • BuHa

    10.06.2014 - 10:10

    Ne volim mazanje očiju sa CGI, priznam samo prikazan gamplay. 🙂 Ovo izgleda sasvim OK!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?