HCL.HR

The Phantom Pain misterija razjašnjava se krajem tjedna?

ToxarE 13.03.2013.   •   2 komentara


Je li The Phantom Pain zapravo isto što i Metal Gear Solid: Ground Zeroes ili pak sasvim nova igra? Odgovor na to pitanje mogli bismo dobiti već ovoga petka.

Nakon gotovo tromjesečne šutnje, takozvani Moby Dick Studios trebao bi se ponovno oglasiti u svezi s misterioznim naslovom The Phantom Pain. Podsjetimo se – igra je otkrivena trailerom na VGA dodjeli nagrada prošle godine, a iako je nosila novi naziv, gotovo sve u traileru je nosilo naznake Metal Gear Solid tematike – samo u nekakvom uvrnutom i nedorečenom stilu koji baš i ne pripada MGS serijalu.

Misteriju bi ovoga tjedna mogao razotkriti Gametrailers TV, najavio je voditelj Geoff Keighley tweetajući kako se sprema za intervju s voditeljem Moby Dick Studiosa, navodnim Joakimom Mogrenom. Mnogi su Joakima prepoznali kao anagram za Kojimu, a i on je sam ubrzo potvrdio da radi na novom traileru te da će uskoro imati najavu nečega. Kojima nije otkrio je li to trailer za MGS: Ground Zeroes ili pak The Phantom Pain, no najavio je da će njegova prezentacija na ovogodišnjem GDC-u (gdje će svoj FOX engine predstaviti uz Ground Zeroes) trajati pola sata duže nego je prvotno planirano te da će sadržavati i jednu najavu.

Dakle, nova epizoda Gametrailers TV-a stiže nam već ovoga petka, tako da ćemo ondje sigurno vidjeti nešto vezano uz The Phantom Pain. Moguće je da se time razotkrije misterij tog naslova, no isto je tako moguće i da nam „Joakim Mogren“ servira još dodatne misterije kao uvertiru u svoju GDC prezentaciju. U bilo kojem slučaju – vidjet ćemo do kraja ovog tjedna.

Komentari (2)

  • Lazy

    13.03.2013 - 20:57

    Uuuu nice!

  • voltron

    14.03.2013 - 21:52

    Riječima pes komentatora "it looks good, it sounds good, it feels good, it is good!!" Živio Snake!!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?