HCL.HR

The Secret World odbacuje mjesečnu naknadu

nebel 12.12.2012.   •   2 komentara


Funcom je na kraju ipak popustio te je odlučio ukinuti mjesečnu naknadu za svoj MMORPG The Secret World. Međutim, igra time ne postaje besplatna.

Funcomov visokobudžetni The Secret World nije uspio privući dovoljno publike da bi bio isplativ, pa se tvrtka sada odlučuje na drugačiji pristup. Mjesečna naknada za igranje se ukida – jednim dijelom. Naime, u ponudi će još uvijek biti članstvo za 15 eura. S njime dolazi item koji poduplava XP bodove na jedan sat (sa 16 sati cooldowna), bonus bodovi u vrijednosti od 10€ koji se mogu potrošiti za premium sadržaje u trgovini, tajni predmet svakog mjeseca te 10% popusta na sve plaćene sadržaje.

Ako ne mislite izdvajati novac za mjesečnu naknadu, dobra je vijest što vam ništa neće biti uskraćeno. Izuzev ovih gore nabrojanih, svi sadržaji bit će vam dostupni. Međutim, treba naglasiti da ukidanjem mjesečne naknade igra ne prelazi na F2P model jer će ju i dalje trebati kupiti da bi ju mogli zaigrati.

Komentari (2)

  • Adick

    12.12.2012 - 18:07

    awesome, nisu mogli napraviti bolju stvar, upravo kad je novi dodatak izasao, evo upravo sam mail dobio, opet se skida klijent hehe, moje misljenje je da je TSW najkompletniji mmo tog zanra danas, isplati se dati 30$, dok jedan GW2 stoji 50Eur i same old fantasy bullshit

  • armin221186

    12.12.2012 - 19:29

    necu kupiti jer za koji mjesec biti ce F2p ;D

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?