HCL.HR

The Sims 4 optimiziran za slabija računala

nebel 24.08.2013.   •   4 komentara


Razvojni tim Maxis s novim Simsima neće ciljati na publiku koja koristi opake gejmerske konfiguracije već na igrače sa slabijim hardverom.

Dobre vijesti stižu za ljubitelje Simljana, pogotovo one koji to jesu unatoč hardverskim zahtjevima tih igara. Maxisov producent Ryan Vaughn na Gamescomu je otkrio kako će The Sims 4 raditi bolje na slabijim konfiguracijama nego The Sims 3. Naime, razvojni tim je svjestan da nemaju svi igrači high-end mašine pa je na njima da igru što bolje optimiziraju kako bi ju mogli igrati i oni slabijeg hardvera.

„Trenutno radimo mnogo na optimiziranju performansi igre, smanjivanju ekrana s učitavanjem, dok istovremeno nastojimo napraviti da sve još uvijek izgleda prekrasno, da Simsi izgledaju živo i da je gameplay jednako zabavan nevezano na kakvoj konfiguraciji igrate igru. Sretni smo što možemo reći da će igrači sa slabijim hardverom imati mnogo bolje iskustvo s The Sims 4 nego što su imali s The Sims 3.“ – izjavio je Vaughn.

Ovo je svakako pozitivna stvar jer su Simsi 3 zapravo jedna od najzahtjevnijih PC igara ako im se doda hrpa stvari i ekspanzija pa kod učitavanja u tom slučaju možete komotno napraviti i ispiti kavu prije nego uđete u samu igru. Međutim, ovu izjavu ne treba shvatiti preširoko. Drugim riječima, to što će se TS4 izvoditi bolje nego TS3 ne mora značiti da se to podrazumijeva za identični hardver, odnosno za slabije konfiguracije iz 2009. godine. Mnogo je izglednije da će to vrijediti za današnje pojmove slabijeg hardvera.

Komentari (4)

  • zrdesing

    24.08.2013 - 15:27

    ovo ce im biti pun pogodak ukoliko se pokaze istinitim navod

  • trulex

    24.08.2013 - 20:55

    Gay game.

    • haha.xd

      @trulex, 25.08.2013 - 21:45

      Zbog cega pa da se zabavit uz simse bolje nego uz neke igre kao cod i takva sranja ….:DDD

  • Darth Revan

    25.08.2013 - 16:59

    Nadam se da ce je stvarno optimizovati bolje od prethodnika. Kod mene i uprkos jakoj masini ucitavanje igre zna prilicno potrajati.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?