HCL.HR

The Stomping Land uklonjen sa Steama

ToxarE 03.09.2014.   •   6 komentara


Nepouzdanost Kickstartera i Steamovog Early Access modela plaćenih Alpha verzija igara pokazala je svoje drugo lice. Naime, nakon višetjedne razvojne tišine, sa Steama je povučen The Stomping Land.

Jadni dinosauri ponovno su izumrli – ovoga puta sa Steama. The Stomping Land, obećavajuća igra u kojoj smo trebali preživljavati u svijetu dinosaura, uklonjena je iz Steamovog Early Access programa. Nije poznato je li uklanjanje trajno ili tek privremeno, zna se samo da je nešto sumnjivo u čitavoj priči.

Naime, prethodno uklanjanju ove igre koja je na Kickstarteru prošle godine prikupila oko 114 tisuća dolara, razvojni tim nije ponudio nikakve obavijesti o razvoju još od lipnja. Tišina je zavladala i na službenoj Facebook stranici, Twitter profilu, Kickstarteru i službenom forumu, a službena stranica developera pod nazivom SuperCrit postoji samo kao adresa. U srpnju je pak pokrenuta peticija za uklanjanje igre sa Steama i povrat novca svim kupcima i donatorima.

Igra se inače u pre-alpha verziji prodavalo po 25 eura. Hoće li do povrata novca doći sada kada je uklonjena, ostaje za vidjeti.

Komentari (6)

  • Megakmica

    03.09.2014 - 13:52

    Nisu Kickstarter i Early acess nepouzdani več oni koji rade nedovršene igre i prodaju ih naivčinama koje to kupuju.Dabogda nikad niti jedna EA igre ne izašla pa da to zlo što prije propadne.Nisam nikad kupio Early Acess igru niti neču,baš zbog takvih koji ne garantiraju da če ikada igra biti dovršena i pokupe pare.Nije mi žao nikog ko kupi EA igru.

    • HighCroGaming

      @Megakmica, 03.09.2014 - 14:01

      EA=Early Acess ne Electronic Arts da nebi bilo zabune

    • nightcomer

      @Megakmica, 03.09.2014 - 17:18

      +1

    • Megakmica

      @Megakmica, 03.09.2014 - 21:13

      Da,napisao sam EA-Early Acess skračeno jer mi se neda stalno to ponavljat,valjda su ljudi skužili da nije riječ o Electronic Artsu.

  • prc12

    04.09.2014 - 08:51

    Treba se vratit demo kao nekada i to je to…

  • Cro007

    04.09.2014 - 20:34

    Da barem Gospodar Gaben malo postroži uvjete za Early Access igre. DayZ i još mnoge (ne uključujući Rock Simulator) su pokazale da nemaju ozbiljnosti. Makar bile alpha, od njih se očekuju konstantni update-ovi kao što je Minecraft imao i još uvjek ima.
    Igram Minecraft of Alpha verzije i svaki update me privukao da istražim što je novo.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?