HCL.HR

The Walking Dead: A New Day je besplatan za iOS uređaje

ToxarE 18.12.2012.   •   1 komentara


Prva epizoda Telltaleove avanture The Walking Dead trenutno je besplatna za sve korisnike iOS uređaja, a uskoro će biti besplatna i korisnicima Xbox Live usluge.

Telltaleov The Walking Dead imao je izvrsnu godinu u kojoj je prikupio simpatije igrača i kritike te se okrunio titulom igre godine na VGA dodjeli nagrada Spike TV-a. Kako bi proslavio taj uspjeh, Telltale je za kraj godine pripremio malo iznenađenje.

Naime, prva epizoda igre, naslovljena kao A New Day, od danas je dostupna bez naknade za sve korisnike iOS uređaja. Igru, dakle, možete besplatno preuzeti sa App Storea. Download teži 331 MB, a kako se ne zna do kad će igra biti besplatna, preporučamo vam da ju preuzmete što prije.

A New Day će također biti besplatan za korisnike Xbox Live usluge i to od 25.-31. prosinca. Od 28. prosinca ostale će epizode biti na popustu, također za XBL publiku. No i korisnici Steama zasigurno će imati svoje popuste kada krene tradicionalna božićna rasprodaja na Valveovom servisu.

Inače, ako još uvijek niste zaigrali The Walking Dead, a pitate se bi li ste trebali, provjerite našu recenziju čitave sezone.

LINK: The Walking Dead recenzija

Komentari (1)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?