HCL.HR

The Walking Dead: Michonne mogao bi se došuljati već ovoga mjeseca

Zoran Žalac 11.11.2015.   •   3 komentara


Nova mini-serija u The Walking Dead svijetu fanovima bi trebala skratiti čekanje na treću sezonu o kojoj Telltale neće govoriti dok Michonne na zaključi svoju priču.

Telltale je prošloga mjeseca završio odlični Tales from the Borderlands te lansirao Minecraft: Story Mode. Ovoga mjeseca, 17. 11., dovršit će Game of Thrones, a prema svemu sudeći lansirati The Walking Dead: Michonne mini seriju. Kako je najavljeno povodom E3 sajma ovoga ljeta, riječ je o tri manje epizode koje će nas staviti u ulogu Michonne prije nego su njezinu priču počeli pratiti strip i TV serija.

Prva epizoda Michonne spin-offa navodno je već dovršena. Job J. Stauffer, inače voditelj komunikacijskog odjela u Telltaleu twitao je kako će se svježi i brutalni TWD: Michonne došuljati do igrača i prepasti ga, sugerirajući možda iznenađujuć izlazak. Telltaleu su takvi očito primamljivi jer su prije nekoliko tjedana izbacili i drugu epizodu Minecraft: Story Modea bez ikakve najave svega dva tjedna nakon izlaska prve.

Inače, epizode s Michonne bit će nešto kraće – uvrh glave po sat i pol, kao filmovi. Namijenjene su igranju “u jednom sjedenju”. S druge strane, treća sezona s poznatom nam Clementine držat će nas u neizvjesnosti do daljnjega. Naime, o trećem The Walking Deadu neće biti priče sve dok TWD: Michonne ne odradi svoje tri epizode – a to će vjerojatno biti do kraja ove godine, možda čak i kasnije.

Komentari (3)

  • milenko

    11.11.2015 - 17:11

    Izgleda zanimljivo,samo nek vise izbace TWD seasone 3,ali ovo ce biti savrseno da se malo skrati vreme,a bilo bi i dobro da se u ovom delu pojave i likovi iz prave dve TWD igre

  • l)oolvl

    11.11.2015 - 19:03

    ma super je sve to, ali puno bih više volio da se radi o običnom gameplayu u komadu umjesto rasjeckanom na epizode; ovako moram čekat da izbace sve da bih mogo igrati k'o čovjek..

  • CrashLP

    12.11.2015 - 09:36

    Zasto forsaju vec ionako overhype-an Walking Dead umjesto da nastave Fables 🙁

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?