HCL.HR

The Witcher 2 minimalni zahtjevi

Zoran Žalac 06.12.2010.   •   0 komentara


Ako je suditi po onome što smo imali prilike vidjeti, The Witcher 2: Assassins of Kings grafički je jedna od najatraktivnijih igara koje nas očekuju iduće godine.

Ako je suditi po onome što smo imali prilike vidjeti, The Witcher 2: Assassins of Kings grafički je jedna od najatraktivnijih igara koje nas očekuju iduće godine. No iako su epski prizori sa stotinama likova na ekranu u teoriji primamljivi, to u praksi ne znači mnogo ako će igru moći pokrenuti samo elitne konfiguracije. Srećom, to ne bi trebao biti slučaj kod ove igre pa nam CD Projekt RED poručuje kako nam treba minimalno dvojezgreni procesor s taktom od 2,2 GHz, 1GB radne memorije (2GB za Vistu / Win7) te grafička kartica u rangu Nvidije 8800.

Za današnje pojmove ne baš pretjerano, ali nas nekako više zanima preporučena konfiguracija. Od nje zasad ništa, no u nastavku vas u obliku Dev Diary videa čeka detaljna analiza enginea koji pokreće The Witcher 2. A ako se nekim sramotnim slučajem o igri još uvijek niste informirali, naša najava već neko vrijeme stoji vam na raspolaganju.

LINK: The Witcher 2: Assassins of Kings najava

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?