HCL.HR

The Witcher 3 od sada ima borbu iz prvog lica

Juraj Bevandić 05.06.2017.   •   4 komentara


Neslužbeni mod koji je The Witcher 3 pretvorio u igru iz prvog lica nadograđen je borbom koju je zanimljivo vidjeti, ali ne možemo reći da baš funkcionira.

The Witcher 3 borba

Sjećate li se onog moda koji nam je omogućio igranje prekrasnog The Witchera 3 iz prvog lica? Prema popularnim zahtjevima igrača je nadograđen brojnim preinakama, pa je tako ubačena i mogućnost borbe iz prvog lica što su mnogi tražili. Nažalost, ispada da borba iz prvog lica ne funkcionira najbolje u toj igri.

U to ćete se najbolje sami uvjeriti kroz priloženi video, ali ne očajavajte, ne pišemo ovu vijest samo kako bismo vam srušili snove. Mod je još uvijek besplatno dostupan na Nexus Mods stranici i sada je u puno dorađenijoj verziji nego kada smo prvi puta o njemu pisali.

Sama mogućnost namještanja širine vidnog polja je dovoljna da ga razmotrite isprobati, ali sada je moguće podešavati i njihanje kamere, efekt dubine vidnog polja, lakše je mijenjati između prvog i trećeg lica, moguće je razgovarati s NPC-evima iz prvog lica, a ubačena je i mogućnost izbjegavanja borbe kroz “Do not disturb” opciju dok istražujete svijet svojim očima.

Komentari (4)

  • vet

    05.06.2017 - 20:55

    Ne funkcionira ni borba iz trećeg lica najbolje, zašto bi iz prvog.

  • goldfinger

    05.06.2017 - 21:16

    Ovaj mod je,po meni,potpuno bespotrebna stvar…

  • darijoman

    05.06.2017 - 21:40

    Možda se nekome ovo i sviđa ali meni općenito te borbe sa hladnim oružjem iz prvog lica ne odgovaraju

  • Muflon

    06.06.2017 - 08:40

    Bezveze forsiraju te borbe iz prvog lica a ionako su generalno očajne. Dark Messiah i Dishonored su zasad jedine igre koje su to dobro odradile.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?