HCL.HR

The Witcher 3 zapravo će biti simulacija kartanja, najozbiljnije

ToxarE 16.08.2014.   •   1 komentara


CD Projekt Red za svoj The Witcher 3: Wild Hunt odlučio je ići dublje i predstaviti igru unutar igre. Riječ je o kartaškoj igri zvanoj Gwent koja će se moći zaigrati i u fizičkom obliku.

Većinu vremena u nadolazećem Witcheru 3 provodit ćemo u potrazi za čudovišnim bićima i eventualno dobrim sisama, ženskim, ali u trenutcima predaha možda poželimo zaigrati i nekakvu mini-igru. U tu svrhu bit će nam dostupna Gwent – kartaška igra koja će sadržavati 150 jedinstvenih karata podijeljenih na četiri frakcije, herojske karte, karte čarolije, karte zamke i tome slično.

CD Projekt Red opisuje Gwent kao brzopoteznu igru koja se prvotno čini jednostavnom, ali ima veliku dubinu. Igrat ćemo je s lutalicama noću uz vatricu u kampu ili pak u raskošnim odajama poslije objeda s plemićkim pukom. Izvan igre, 150 karata dobit ćemo u posebnom kolekcionarskom izdanju The Witcher 3: Wild Hunt za Xbox One konzolu. Zasad nije poznato hoće li PS4 i PC inačice također biti upotpunjene istim sadržajem, no poznavajući CD Projekt Red – vrlo vjerojatno hoće.

Komentari (1)

  • Aves

    16.08.2014 - 15:56

    Volim ovakve mini-igre. Dodaju dubinu čitavoj igri i očito više stvari za radit, vremena provest, itd. Odlično! Vjerujem da ako ovo bude dobro prihvaćeno, da bi mogli napravit nekakvu igru posvećenu samo toj kartaškoj igri, hm?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?