HCL.HR

The Witcher novosti

Matej Majcenović 14.02.2008.   •   2 komentara


Jedan od najboljih RPG naslova u prošloj godini, The Witcher, po informacijama dobivenim od proizvođača, prodao se u njima neočekivanom broju primjeraka.

Jedan od najboljih RPG naslova u prošloj godini, The Witcher, po informacijama dobivenim od proizvođača – poljskog CD Projekta, prodao se u njima neočekivanom broju primjeraka. U svega tri mjeseca, koliko se igra nalazi na tržištu, prodano je preko 600.000 kopija. CEO CD Projekta, Adam Kicinski, izjavio je sljedeće: ”Zadatak nije bio nimalo lagan, The Witcher brand je bio totalno nepoznat na tržištu, a igra je izdana u istom razdoblju kao i mnoge popularne franšize. Sada kad smo probili početnu barijeru, možemo raširiti naša krila, a naravno, to ćemo i učiniti.” Proizvođači pripremaju veliku najavu njihovog novog projekta, koja bi trebala razveseliti sve fanove već do proljeća. Pretpostavlja se kako će proizvođači najaviti X360, a možda i PS3 verziju dotične igre, i to na temelju nedavne izjave Michala Madeja koji je izjavio kako bi igru voljeli prebaciti i na druge platforme, ukoliko PC verzija prođe zapaženo. Ipak, kod iste je izjave napomenuo kako će u tom slučaju igra vjerojatno svijetlo dana prije ugledati na X360 konzoli, što ne znači da bi vlasnici PS3 konzola trebali ostati zakinuti za svoju verziju. Bilo kako bilo, sve ćemo doznati u ponedjeljak, a ukoliko još niste zaigrali ovu igru, preporučamo vam da više o istoj doznate u našoj recenziji.

Komentari (2)

  • Under

    15.02.2008 - 11:52

    Kolaboracija između PC-a i X-a odlično djeluje, tako da na kraju nekako najviše izvisi PS 3 koji dobije najmanje igara proizašlih iz tih konverzija.

  • Duksy

    15.02.2008 - 21:42

    fak. moram odigrat ovo 🙁

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?