HCL.HR

The Witcher slavi 10. rođendan, pridružite mu se u divljem lovu po odličnoj cijeni

Petra Rukav 18.10.2017.   •   14 komentara


Ovoga tjedna obilježavamo 10. godišnjicu Witcher franšize, a pravo slavlje počelo je s više nego finim popustima na posljednji naslov u serijalu – The Witcher 3: Wild Hunt.

witcher-3-anniversary

Naš najdraži Witcher zvan Geralt od Rivije ovoga tjedna slavi 10. rođendan, a u to ime umjesto ogromne torte pripremio nam je nešto jednako fino i primamljivo. Radi se, naime, o lijepim popustima koji su zaživjeli na raznim platformama i digitalnim trgovinama, a možete uštediti i do 85%.

Prije svega, ako fantastičan RPG želite zaigrati na svojem PC-u uputite se na Steam gdje prva dva dijela možete kupiti za nešto više od 10 odnosno 20 kuna, a GOTY izdanje posljednjeg nastavka koštat će vas oko 150 kuna. Osjećate li se velikodušno, drugim riječima, želite li donirati koju kunu u dobrotvorne svrhe, slični popuste očekuju vas na Humble Storeu; a ako želite dodatno uštediti i uživati u igrama bez DRM zaštite zaletite se na GOG.

S druge strane, preferirate li konzole ni njihovi popusti neće vas razočarati. Bogato GOTY izdanje Witchera 3 na XONE-u koštat će vas oko 120 kuna, ali samo ako ste zlatni pretplanik. Nasuprot tomu, Sony od vas neće tražiti da se pretplatite na PS Plus kako bi po nižoj cijeni zaigrali ovo remek djelo CD Projekt RED-a na svojoj PS4 konzoli. Dakle, sama igra bez ikakvih dodataka koštat će vas 109 kuna, a ako želite uživati u čitavom paketu morat ćete ovom iznosu dodati još 40 kuna.

Na takve popuste na The Witcher franšizu smo već navikli, no znam da ima onih koji se još uvijek nisu uputili u avanturu s Geraltom od Rivije, a voljeli bi, jer sam i ja jedna od njih. Razlog zašto tako dugo odolijevam Witcheru skriva se u strahu da ću uz Geralta zaboraviti na stvarni život.

Označeno sa: ,

Komentari (14)

  • Drunkenstein

    18.10.2017 - 17:10

    Ali ja bih radije ogromnu tortu.

  • Outback

    18.10.2017 - 17:54

    Trojka daleko najbolja u serijalu.

    • Drunkenstein

      @Outback, 18.10.2017 - 21:41

      A slusaj, daleko je i najnovija. Moze se rec da je za razliku od prva 2, trojka nastala u potpuno novoj eri igranja, vjerojatno je imala i daleko najveci budzet iako to nisan provjerio. Nisan jos zaigra serijal, ali cu svakako pocet od prvog dijela.

    • Outback

      @Drunkenstein, 19.10.2017 - 17:57

      Ma igrao sam sva 3, sjecam se prije nekih brijem 5 godina, uzeo na steamu bunlde prva dva dijela, za neke sitne pare, u prvom dijelu me jedino zahebavao combat sistem i bio mi je totalno retardiran, dok mi je drugi bio super, ali kad je treci izašao odigrao sam ga u jednom dahu.

  • ReflectoR

    19.10.2017 - 01:22

    Ko god je igrao prvi dio u vrijeme kad je igra izasla mislim da ce reci da je prvi najbolji.

  • DoxyTheCroat

    19.10.2017 - 09:07

    Prvi dio je čistokrvni RPG, pauziranje tokom borbe, taktiziranje sa stilovima i OBAVEZNO meditiranje sa kuhanjem napitaka.
    Nažalost do trojke se najbolji dio RPG-a izgubio, nauštrb kinematografskog iskustva igre, ili kak bi HC fanovi rekli poglupilo je igru.
    Ali poljaci nisu bedasti, sa takvim kemijanjem su nam pružali apsolutno epsku igru, koja nebi mogla biti ispričana da je izvedena u stilu TW 1.
    Tako da kroz trilogiju ima svega za svakoga, mada meni osobno ne smeta casual pristup trojke, jer mogu guštat s gamepadom iz kauča, dok jedinica je strogo PC remekdjelo, što znači grčevito blejanje u monitor iz sa 40 cm udaljenosti.

  • Virty

    19.10.2017 - 10:00

    Top 5 svih vremena i dimenzija ?

  • Pussybomber

    19.10.2017 - 16:00

    Ima da unucima pričam o ovoj igri, kao jedno dobro iskustvo

    • Ki-ya Karate Monster

      @Pussybomber, 19.10.2017 - 16:11

      Pa nemaju svi muda kao ti i ja i ostala ekipa koja ju je nabavila ?

    • Pussybomber

      @Ki-ya Karate Monster, 19.10.2017 - 18:16

      Osječam se ponosno kada neki prate moje korake 😀

  • moordrak

    19.10.2017 - 22:51

    Witcher je daleko dogurao, ali nije bilo uvijek tako. Jedinica mi nije ostala u nekom lijepom sjećanju. Bilo je to sado-mazo iskustvo na više razina ali RPG-ovi tada i nisu bili ništa drugo nego igre za mučenje, pardon, hard core gejmere. Dvojka je bila fantastična. Ispravili su masu gluposti, dodali hrpetine sadržaja i nabrijali priču do neba. Jadni X360 je jedva vratio Assassins of kings i sjećam se da je jadničak pucao po šavovima. Također, jedna od najboljih igara na x360. Trojka? Wild hunt je najbolja igra ikada napravljena. Tko je nije igrao, sram ga bilo. To je abeceda svakog gejmera. Laganih 200 sati igranja u nevjerojatno bogatom svijetu jednostavnog naziva The Continent oduševljava svakog istinskog fana fantasy žanra. Kvalitetom gameplaya, cd project red zauvijek je podigao letvicu na zavidnu visinu i hvala im na tome! Witcher 3 će zauvijek ostati zapisan u analima povijesti videoigara. Bojim se kako se saga o Witcheru privela kraju. Još se usudim maštati o nekom novom nastavku ali to su tek pusti snovi. Nadam se kako će Cyberpunk 2077 pisati neku novu gejmersku povijest…

  • goldfinger

    20.10.2017 - 17:15

    Witcher 3 je,bar meni,najbolja igra koju sam ikad odigrao…To remek-djelo ne bi smio propustiti niti jedan ozbiljan gejmer..10/10-čisto ko sunce,a dva dlc-a su isto tako genijalna i vrijede svakog €.

    • Petra Rukav

      @goldfinger, 23.10.2017 - 14:13

      Ako je tako onda zbog karijere, ali i sebe same odoh kupiti GOTY izdanje Witchera 3. Pa što bude…

    • goldfinger

      @Petra Rukav, 23.10.2017 - 15:09

      Tako je,Petra,garantirano nećeš požaliti,i to sve uz 200+ h igranja(ako igraš temeljito)…Enjoy!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?