HCL.HR

The Witness će trajati oko 70 sati

Gregor Stojev 12.06.2015.   •   1 komentara


Počnite zagrijavati moždane vijuge jer bi sa zagonetkama u The Witnessu mogli provoditi dosta vremena.

Jonathan Blow, poznat po zagonetnom platformeru Braid, kroz par tvitova izjavio je nekoliko zanimljivih činjenica vezanuih za njegovu iščekivanu igru The Witness.

“U zadnje vrijeme imali smo nekog u uredu da testira The Witness. Nikad prije nije vidio igru, no dobar je u rješavanju problema, iznad prosječan, rekao bih”. Blow nastavlja tvitove, “Upravo je završio igru i to nakon osam dana igranja, znači otprilike 64 sati. Nije baš posve 100%, ali je negdje oko 97%. Po tome bi zaključio da će za 100% prelaska igre biti potrebno oko 70 sati.”

Također napominje da je ovo igra bez repeticije i nepotrebnih segmenata koji produžuju igru, svaka zagonetka u The Witnessu je drugačija od prošle i sve ima svoj razlog za postojanje. Naravno ima tu i opcionalnog sadržaja koji se može zaobići, tako da se ne morate plašiti spomenutih brojeva. The Witness je u izradi već nekoliko godina, no iako je imao nekih problema tijekom razvoja i Jonathan Blow je upao u dugove kako bi mogao završiti igru, The Witness bi napokon trebao izaći ove godine za PC i PS4. Uz malo sreće, točan datum mogao bi biti objavljen sljedeći tjedan na E3 sajmu.

Komentari (1)

  • vuleslash

    14.06.2015 - 18:19

    Ovo je nešto najbolje što sam vidio, izgleda predobro za taj žanr, jedva čekam da izađe, nadam se što prije. 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?