HCL.HR

The X-Files vas pita: vjerujete li još uvijek?

Zoran Žalac 12.01.2016.   •   12 komentara   •   Zanimljivosti


Kultna serija Dosjei X vraća se na TV ekrane krajem ovog mjeseca, a već sada možemo pogledati prvu minutu prve epizode koja nas podsjeća tko su Fox Mulder i Dana Scully.

xfiles

Vjerujete li još uvijek? – u vanzemaljce i paranormalne aktivnosti, dakako – to je pitanje koje nam se postavlja povratkom kultne TV serije iz devedesetih, famoznog The X-Filesa. Kao što je već poznato, tzv. Dosjei X vraćaju se nakon čak četrnaest godina, a nova sezona donosi nam šest epizoda novih dogodovština agenata Muldera i Scully.

Serija će biti premijerno emitirana 24. ovog mjeseca, a druga epizoda uslijedit će već idućeg dana. Fanovi se, dakle, moraju strpjeti još malo, ali na uvodnu minutu The X-Filesa ne trebaju više čekati – moguće ju je pogledati već sada na službenoj stranici, ili u videu dolje – dok je još na Youtubeu. U toj minuti Mulder ukratko rezimira priču prijašnjih sezona i pritom fanove podsjeća na neke od najboljih slučajeva koje je rješavao. Čista nostalgija, pa ako će ostatak serije nastaviti u sličnom tonu, nećemo se buniti.

Označeno sa:

Komentari (12)

  • Juventino

    12.01.2016 - 13:02

    Rebooti, sequali, prequali… i ovaj Holivud propo ko kauc

    • rafter950

      @Juventino, 12.01.2016 - 13:32

      Kada vec komentiras ono u sta se razumijes kao Marica u krivi k.r.c gledaj da to bude suvislo i potkrepljeno bar s jednim argumentom.

  • rafter950

    12.01.2016 - 13:05

    Nastavke pa makar ih za pocetak samo bilo sest, zeljno isckekuje vjerna publika ovog kultnog serijala. Samim tim sto je serija naprasno zavrsila bez nekog uvjerljivog razloga. Naime Sculi i Mulder su prezivjeli, odnosno njihovi tvorci nisu ih “usmrtili”kako bi lakse dovrsili pricu. Ni sam film ne otkriva nessto na tom tragu. Kako bilo, Gillian Anderson izgleda bajno sa svojih 46 god. Jos jedan plus za gledanost ovih nastavaka.

  • Black op

    12.01.2016 - 13:16

    A jbt koliko je Gillian ostarila.Serija me razocarala, prva sezona je bila fenomenalna sto se tice “mitologije”, ocekivao sam dobru pricu a dobio bosanski lonac.Iskreno mislim da ce ova sezona biti promasaj, spoiler spoiler, reci ce kako vanzemaljci nisu ni postojali vec da je to bila varka onog pusaca koji je clan iluminatsko-masonske konfederacije koja je iskoristila sindikat kako bi ubrzali razvoj tehnologije.Svejedno serija je za ” casualne” gledaoce veoma dobra.

    • rafter950

      @Black op, 12.01.2016 - 17:48

      Zanimljiv komentar… Iako se mozda ne slazemo oko svega iznesenog (pogotovo oko giligili izgleda) svejedno ima tu zrna soli. Naime, komentar moze biti ovakav i onakav, bitno je iznijeti misljenje na uvjerjiv i lucidan nacin. Zato mi se tvoj komentar svida na sebi svojstven nacin. Stoga bi volio vidjeti jos pokoje tvoje autorstvo, kako bih imao dostojnog “protivnika” na temu filma ili serije… I naravno igara.

    • brlja

      @rafter950, 13.01.2016 - 17:09

      Hm ne razumijem bas o cemu pricas. Naime glavna prica x filesa ide bas tako, prve 4 sezone izgleda ko da je sve puno aliena, mulder je uvjeren skoro i scully i onda negdje na kraju 4 sezone ispada da nema aliena da je to sve urota vlade jer vlada otima ljude i vrsi eksperimente a alieni su paravan. To mi je bilo izvrsno i rijetko ko je to ubro jer ljudi nisu gledali sezone za redom i mislim da je tu zamisljeno da serija zavrsi, ali pare su pare.Nakon toga prica postaje losija, ispada da ipak ima aliena, onda odlazi mulder dolazi t1000, filmovi itd. Sumljam da ce ponovit tu istu pricu sad opet.

  • bartul_9

    12.01.2016 - 14:00

    Jedna od boljih serija ikad.

  • Dilo_trasul

    12.01.2016 - 17:02

    dobro se drzi teta Scully ufffff

  • Virty

    12.01.2016 - 17:15

    Sta se ovo gledalo, cekalo, nocarilo…nije bilo torenta 🙂

    • Lazy

      @Virty, 12.01.2016 - 18:15

      Hahaha bash to,He-men…nije bilo torrenta da mosh gledati kad poželiš,hhhh.Morao si čekati, i to, ko ozebao sunce hhhh…

  • Suhopoljac

    12.01.2016 - 18:47

    Baš dovršavam gledanje 9. sezone, na pola sam došao, još desetak epizoda i taman će početi emitiranje novih nastavaka. Jedva čekam 😀

  • MaliMicek

    14.01.2016 - 10:39

    Jeste vi postali neki TV portal ? :p

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?