HCL.HR

Thief je najljepši na PC-u, koristi AMD Mantle API

ToxarE 06.12.2013.   •   2 komentara


Eidos Montreal ranije je najavio kako će Thief u PC verziji biti posebno tretiran, a sada je konkretno pojasnio prednosti PC izdanja u odnosu na ostale inačice.

U intervjuu za DSOGaming tehnički direktor Eidos Montreala Jean-Normand Bucci otkrio je koje će točno posebnosti krasiti Thiefa na njegovoj matičnoj platformi – PC-u. Bucci je tako izjavio da će PC verzija donijeti bolje vizuale nego verzije za XBO i PS4, a imat će i neke zgodne postavke koje će pozdraviti svi PC gameri.

„Nove konzole su jako snažne. Omogućuju mnogo više od onoga na što su gameri s konzolama navikli. Razmak između PC-a i konzola sada je svakako smanjen. Nove konzole i snažnija računala mogu ponuditi bolje performanse, veću rezoluciju i mnogo zgodnih stvari s DX11 podrškom.”

“PC verzija će podržavati sva grafička svojstva inačica za next-gen konzole, uz dodatak brojnih unaprjeđenja među kojima su bolji anti-aliasing, bolje rezolucije sjena i podrška za više monitora. Thief na PC-u će također biti među prvim igrama koje će podržavati AMD-ov novi Mantle API za snažnije grafičke kartice.“ – izjavio je Bucci, dodavši kako će PC-jaši po pitanju kontrole dobiti još postavke za FOV te osjetljivost miša.

Novi Thief izlazi 25. veljače za PC, PS3, PS4, X360 te XBO.

Komentari (2)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?