HCL.HR

Tim Balkan Pro pobijedio u našem World of Tanks 2 na 2 kupu

Igor Belan 19.02.2015.   •   0 komentara


Na jučerašnje World of Tanks 2 na 2 natjecanje za timove s Balkana došlo je igrati preko 100 igrača, a pobjedu je odnio hrvatski tim Balkan Pro. Pogledajte što su osvojili i kako su ostali prošli.

Jučer smo na ESL-u organizirali još jedan susret za tenkiste s Balkana. Naš World of Tanks 2 na 2 kup privukao je malo više od 100 igrača, odnosno više od 50 timova iz Hrvatske, Srbije, Slovenije i BiH, a igralo se s Tier VIII tenkovima s dva različita tenka po timu.

Ukupni nagradni fond bio je 21600 in-game golda, a podijelili su ga prvih 16 timova. Prvo mjesto i ukupno 8000 golda otišlo je timu Balkan Pro iz Hrvatske nakon pobjede nad drugoplasiranim timom Elite Squad, također iz Hrvatske. Za treće mjesto borili su se timovi Coffee Break i Go Home YOU Are Drunk, gdje je na kraju kava ipak pobijedila pijanstvo.

Čestitamo svim nagrađenima, a za pun pregled prijavljenih timova i cijelog natjecanja provjerite tablicu s rezultatima na ESL-u.

Ako ste i vi provodite besane noći igrajući World of Tanks i želite se okušati u ovakvim kupovima na ESL-u, za početak se prijavite na 1 na 1 i 3 na 3 laddere gdje možete izazivati druge igrače i timove na borbu, redati pobjede i penjati se po ljestvici. Imamo u planu i kupove koji će vrijediti samo za igrače s laddera pa je uvijek dobra ideja priključiti se ladderu i nabaciti koji meč s ekipom iz regije.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?