HCL.HR

Timovi Crna Ruza i Digimons slavili ovog vikenda, prijavite se za nove WoT kupove

Igor Belan 18.07.2016.   •   0 komentara


Dok timovi Crna Ruza i Digimons broje silni Gold koji su osvojili prošlog vikenda, naši novi World of Tanks kupovi čekaju vaše prijave – sve je besplatno, igra se online, svi ste pozvani i dijeli se gold.

2

I ovog petka održat će se novi World of Tanks kupovi u organizaciji HCL-a na ESL-u. U petak se od 19 sati igra WoT 5on5 Weekly Clash #16, a dan nakon toga rezerviran je za novi WoT 7on7 Adria Open Cup #21. Prijave su naravno besplatne, svi zainteresirani timovi iz naše regije mogu se prijaviti, igra se online putem ESL-a, a najbolji timovi dobit će i brdo golda.

Prijavite se putem donjih linkova.

PETAK U 19 SATI: WoT 5on5 Weekly Clash #16 Adria
SUBOTA U 17 SATI: WoT 7on7 Adria Open Cup #21

Na europskoj WoT sceni prošloga tjedna nije bilo većih uspjeha za timove iz naše regije osim trećeg mjesta ekipe Crna Ruza na 5on5 Yolo Cup #36 Europe.

Čestitamo usput pobjednicima naših prošlih Adria kupova; ekipi Crna Ruza na osvajanju Adria Open #20 i ekipi Digimons 5vs5 na osvajanju 5on5 Weekly Clash #15 Adria. GG!

Za više detalja o ovim regionalnim turnirima i nagradama kliknite ovdje, a ako nam želite pomoći u našim naporima da podignemo regionalnu WoT esports scenu na noge, znajte da ovih dana aktivno tražimo nove administratore za ove naše ESL turnire. Želite postati dio te ekipe? Prijavite se klikom ovdje.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?