HCL.HR

Na Titanfallu 2 radi znatno veći tim

Juraj Bevandić 01.04.2016.   •   1 komentara


Uvijek je tužno kada zabavne i dobre igre poput Titanfalla pomalo odumru i budu zaboravljene, a Respawn Studio čvrsto radi na tome da im se to ne ponovi s Titanfall 2.

titanfall-2

Već odavno znamo da se radi na novom Titanfallu, a zašto i ne bi? Kvalitetna je to i zabavna pucačina kojoj su igrače nažalost ukrali veći i popularniji naslovi koji su tada također bili dostupni na više platformi i nudili više sadržaja.

No, ne samo da se Respawn Studio ne može pomiriti s time, već su odlučili da im se to neće ponoviti. Za izradu Titanfall 2 zaposlili su dodatnih 20 ljudi, što je povećanje od 30% i primili su se ozbiljna posla, s obzirom da EA želi igru na policama prije proljeća 2017. i to za PC, PS4 i Xbox One. Studio trenutno broji 90 zaposlenika što je već pristojna brojka, sada im barem troje-četvoro mora raditi kavu za ostatak ekipe.

S obzirom da dvojka još nije dobila punu najavu, ne znamo možemo li ga očekivati već ove godine ili rano iduće, ali nadamo se nekako da će to ipak biti iduće, kada se već iživimo u novim Call of Dutyjima i Battlefieldovima koji će izaći kroz drugu polovicu 2016. Također se nadamo da ćemo na E3 sajmu napokon dobiti neke konkretnije informacije, možda snimke ili najavu nekakve beta verzije.

Doznajemo da osim na novom Titanfallu, Respawn Studio radi i na misterioznom nenajavljenom projektu u suradnji s direktorom God of Wara 3 Stigom Asmussenom. No, bili su iskreni i priznali da je studio još uvijek premalen za puni rad na dva projekta istovremeno pa ćemo još dugo čekati na više informacija o tome. Ništa zato, više vremena za dotjerivanje ogromnih robota koje ćemo pilotirati jedni protiv drugih u Titanfallu 2.

Komentari (1)

  • Juventino

    01.04.2016 - 11:12

    Šta je to Titanfall lol

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?