HCL.HR

Titanfall postaje TPS?

nebel 25.07.2014.   •   0 komentara


Razvojni studio Respawn Entertainment vrlo se izgledno priprema za svoj sljedeći projekt, a on bi mogao biti akcijska igra s pogledom iz trećeg lica.

Kako to obično biva u industriji igara, čim se pojavi neki oglas kojim developeri traže novu radnu snagu, kreću i glasine o njihovim novim projektima. Ovoga puta u pitanju su tvorci Titanfalla koji će se nadopunjavati još neko vrijeme, ali će paralelno s time razvojnom studiju Respawn Entertainment dati prostora za pripremanje nove igre. Začudo, to možda ne bude Titanfall 2, ili ako bude bit će znatno drugačiji.

Naime, Respawn trenutno traži dizajnere, animatore i inženjere koji imaju iskustvo rada na akcijskim / istraživačkim igrama s pogledom iz trećeg lica. To dakako ne govori mnogo, ali da je nešto definitivno u planu pokazuju specifični zahtjevi iskustva pri dizajniranju kontrolne mehanike glavnih likova, izgleda neprijatelja, ponašanja umjetne inteligencije, klasa, oružja, priče i boss bitki.

Znamo da su šanse za to male, ali što biste rekli na ideju da Titanfall nakon uspješnog lansiranja kao FPS dobije nastavak koji je žanrovski sasvim drugačiji?

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?