HCL.HR

Nastavak srcedrapajućeg To the Moona odgođen za kraj godine

Juraj Bevandić 27.05.2017.   •   1 komentara


Finding Paradise, nastavak sjajne i dirljive igre To the Moon trebao je izaći ovog ljeta, ali je otkazan za kraj godine zbog osobnih razloga indie developera.

To the Moon nastavak

To the Moon nam je potpuno rastavio srca 2011. godine i većinu igrača koje je ta igra dotaknula vjerojatno su razveselile vijesti da ćemo imati priliku odigrati još jednu sličnu priču. To nas je čekalo ovoga ljeta kada je trebao izaći Finding Paradise, no vođa indie tima Freebird Games i skladatelj sjajne pozadinske glazbe te priče Kan Gao potvrdio je da će morati malo odgoditi igru.

Pokrenuta je nova službena stranica za Finding Paradise koja ukratko objašnjava ideju igre, ali i na kojoj je kao datum izlaska postavljen kraj 2017. Gao kaže da je igra odgođena djelomično iz osobnih razloga koji su usporili rad jer se jako puno ulaže u svoje igre, ali misli da bi se to moglo čak odraziti na igru i učiniti ju boljom. Osim toga, razvoj igre zahtjeva više posla nego što je to bilo u slučaju To the Moona, jer puno više rade na grafičkih detaljima likova i animacijama svijeta.

Kaže da jako dugo već želi ispričati priču koju ćemo doživjeti kroz Finding Paradise, a on je zadovoljan jer je osobno vrlo vezan uz igru i nada se da će se i drugi u njoj pronaći. Ja mogu samo posvjedočiti da sam upravo to doživio s To the Moonom koji mi je jedna od najdražih igara ikada, pa mislim da se iako Finding Paradise nije izravan nastavak isplati prvo odigrati To the Moon jednog popodneva ako imate tri sata vremena.

Komentari (1)

  • Darcoolio

    27.05.2017 - 19:29

    I bolje, treba se psihički pripremiti za još jednu priču poput To the Moon 🙂
    Film da snime uzeli bi Oskara.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?