HCL.HR

Tobin Bell posuđuje glas u Saw: The Video Game

Zoran Žalac 04.06.2009.   •   3 komentara


Konami je objavio kako će Tobin Bell posuditi glas Jigsawu u video-igri prema predlošku filmskog serijala Saw, iliti Slagalica strave.

Ukoliko vam simpatični starčić zvan Tobin Bell (slika lijevo) nije poznat, slobodno preskočite ovu vijest. Ako vam je dotični pak vrlo dobro urezan u sjećanje kao jezivi Jigsaw, bit će vam drago što je Konami objavio kako će upravo Tobin posuditi glas spomenutom „negativcu“ u video-igri prema predlošku filmskog serijala Saw, iliti Slagalica strave. Saw: The Video Game stiže nam u listopadu ove godine kao horor avantura iz trećeg lica, i to za PC, PS3 i X360. Radnja igre tematski je smještena u isti bućkuriš kao i čitav serijal od pet filmova (a šesti je u izradi), no srećom povezanost igre i filma tu prestaje i Konami obećava novi, originalni zaplet. S manje nebuloza, više nasilja, u Unreal Engineu 3. Kako bi Saw video-igra trebala izgledati, pogledajte klikom na opširnije.

Komentari (3)

  • jo

    04.06.2009 - 18:27

    bas me zanima kako ce napravit konami ovaj saw

  • Bela

    04.06.2009 - 21:30

    izgeda full dobro….isuse bože koliko će odličnih igrica izać od rujna pa do kraja godine to je strasno…pa ko ce to sve igrat :))

  • Forbs

    05.06.2009 - 06:13

    Filmove sam sve pogledo (radujem se 6. nastavku) Nadam se jednako dobroj igri kao i filmu.I

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?