HCL.HR

Tokyo Game Show 2013 postavio novi rekord posjećenosti

ToxarE 24.09.2013.   •   0 komentara   •   Zanimljivosti


Završen je i posljednji veliki gamerski sajam ove godine. Tokyo Game Show 2013 bio je značajno sadržajniji nego prošlih godina što je rezultiralo i novim rekordom posjećenosti sajma.

Tokyo Game Show 2013 zatvorio je svoja vrata prije dva dana, a organizatori su se pohvalili kako je sajam prošao iznimno uspješno. Naime, u četiri dana trajanja TGS je privukao 270 197 ljudi, što je skok u odnosu na prošlogodišnjih 223 753 posjetitelja. Osim toga, minuli je sajam napredovao i po broju izlagača. Na TGS-u su tako svoje proizvode predstavile 352 tvrtke iz 33 zemlje. Predstavljalo se svašta – od igra, dodataka za konzole, a na kraju i samih konzola. Izložena su ukupno 962 proizvoda, što je nešto manje od prošle godine.

Iako mi već dio tih proizvoda nikada nećemo vidjeti, a bome ni isprobati; lijepo je vidjeti kako je i japanska industrija videoigara živnula skorim dolaskom novih konzola. Ako vas zanima o čemu se najviše pričalo ovih dana na dalekom Istoku, svakako provjerite nove detalje i video materijale za Dark Souls 2, Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, Deep Down te Lightning Returns: Final Fantasy 13 koje vam prilažemo u poveznicama ispod ove vijesti.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?