HCL.HR

Tomb Raider DLC planovi

Stjepan Fikter 21.03.2013.   •   4 komentara


Iz Crystal Dynamicsa stiže objava koja govori da nemaju planova za proširivanje Larinog singleplayer iskustva, već će sav nadolazeći DLC u potpunosti biti posvećen proširivanju multiplayera.

Ako ste završivši novi Tomb Raider poželjeli virtualno proživjeti još malo Larinih avantura na misterioznom otoku, čini se da ćete se morati strpjeti dok Crystal Dynamics ne odluči napraviti novi sadržaj za singleplayer. Ako će se to uopće ikada desiti.

Naime, nadolazeći DLC za novi Tomb Raider u potpunosti će biti posvećen multiplayer dijelu, a Karl Stewart koji je globalni direktor za Tomb Raider brend kaže: “Trenutačno nemamo nekakvih planova za singleplayer ekspanziju. Svi naši DLC paketi bazirani su za sada oko multiplayer iskustva.”

Ako ste optimist mogli bi zaključiti da je ovo zapravo dobra stvar jer znači da je Crystal Dynamics stavio cjelokupni sadržaj unutar svoje igre, bez da su podmuklo rezali određene dijelove i onda ih kasnije pokušali zasebno prodavati.

Inače, Tomb Raider Caves and Cliffs DLC je već dostupan za X360 igrače po cijeni od 400 Microsoft Pointsa, a uključuje tri dodatne multiplayer mape.

Komentari (4)

  • Aves

    21.03.2013 - 18:25

    Šteta. MP je očajan.

  • maxim.x

    21.03.2013 - 18:35

    Svaka im cast zbog ovoga.

  • goldfinger

    21.03.2013 - 19:55

    Stvarno,svaka čast na ovom potezu.Priča je zaokružena i to je to,a MP me uopće ni ne zanima..A DLC-e u principu prezirem,i to najviše one koji istrčavaju mjesecima kasnije od izlaska same igre.Totalni shit!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?