HCL.HR

Tony Hawk’s Pro Skater 5 potvrdio datum izlaska

Zoran Žalac 17.06.2015.   •   2 komentara


Tony Hawk’s Pro Skater 5 počinje s grindanjem krajem devetog mjeseca ove godine, a u poznatom konceptu gameplaya najavljuje tri veće promjene.

Tony Hawk na Twitteru je poručio kako njegov novi Pro Skater, onaj za kojega smo ustanovili da ne izgleda baš najbolje, izlazi 29. rujna za PlayStation 4 te Xbox One. Verzije za stare konzole uslijedit će kasnije ove godine.

Ranije je najavljeno kako će se igra vratiti „old-school“ konceptu gameplaya, no sada smo doznali kako će ipak sadržavati i neke nove „fore“. Točnije rečeno, imat će tri nove stvari vezane za kontrolu. Kao prvo, držanjem R2/RT tipki moći ćemo se odgurivati kako bi dobili na brzini kretanja. S L2/LT tipkama ćemo pak kočiti.

Kao drugo, grindanje će biti pomalo automatizirano – tipka trokut/Y više se neće koristiti za početak grindanja već za spuštanje u zraku. Stoga ćemo za početak grinda sada morati tempirati skokove. I kao treće, special trikovi izvodit će se u kombinaciji s tipkom L1/LB. Promjena je takva da ćemo ih moći izvoditi kada želimo jer kada napunimo mjerač za special on se neće spuštati dok ne izvedemo special trik.

Komentari (2)

  • justINcase

    17.06.2015 - 18:35

    ništa od pc? sranje…

  • Bojko

    19.06.2015 - 13:17

    Ljubitelj sam THPS serijala, ali ovo stvarno izgleda razočaravajuće. Na stranu grafika, ali kamera koja "skače" pri svakom oštrom prijelazu grinda i neprirodan osjećaj izvođenja trikova, pa čak i same vožnje se nisu pomakli s mjesta još od prvog nastavka… za nas ljubitelje možda može proći, ali ne vidim da bi itko ovo zaigrao preko npr. Skate 3.
    A manjak PC verzije…ma neću ni počinjati…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?