HCL.HR

Tony Hawk’s Shred Session ganja trendove, ekskluzivan za mobilne uređaje

nebel 01.05.2014.   •   0 komentara


Nova igra Tony Hawk’s skateboarding serijala u skladu s prijašnjim naznakama bit će naslov za iOS i Android platforme i prigrlit će free-to-play model.

Ako ste ponadali velikom povratku skateboarding igara na konzole – za sada još uvijek ništa od toga. Tony Hawk je okrenuo pogled prema mobilnim platformama i drugačijim oblicima zarade pa će upravo najavljeni Tony Hawk’s Shred Session biti F2P igra za iOS i Android uređaje, a izvodit će se u trenutno aktualnoj formi vertikalnog „endless runnera“ (po uzoru na Temple Run, Jetpack Joyride i slične naslove).

Trikove u igri izvodit ćemo, dakako, potezima prstiju po ekranu. Postojat će dva moda – jedan po samom nazivu igre u kojemu ćemo rješavati predviđene zadatke: skupljati SKATE slova, izvoditi tražene trikove i sl.; te Survival mod u kojemu će biti cilj skejtati što dulje uz konstantno izvođenje trikova.

Shred Session će po izlasku imati pet razina i šest igrivih likova, a to su Tony i Riley Hawk, Lizzie Armanto, David Gonzales, Chris Cole i Aaron Homoki. Virtualnom valutom novčića u igri moći će se kupovati različiti „kozmetički“ predmeti od brendiranih skateboarda, odjeće i sličnoga. Sa stvarnim novcem plaćat će se brže napredovanje (odnosno experience bodovi) kroz igru.

Igru razvija britanski studio Big Bit, a trebala bi biti dostupna od ovoga ljeta. U sljedećem videu možete provjeriti kako izgleda iz prve ruke. A pod prvom rukom mislimo na ruku samog Tonyja Hawka.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?