HCL.HR

Torchlight stiže na konzole

Ante Malenica 11.03.2010.   •   7 komentara


Popularni akcijski RPG zvan Torchlight nakon uspješnog debija na PC platformi tokom ove godine stiže i na konzolaško tržište.

Ukoliko vam nije poznato, Torchlight je inače popularan akcijski RPG-u koji je nedavno ugodno iznenadio PC igrače. Uspješnica je to Runic Gamesa, razvojnog tima koji nam je kroz tri različite klase ponudio standardnu hack’n’slash makljažu po jednom velikom rudniku iz kojeg su zaprijetile sile zla. Uspješno prenesen recept iz bratskog mu Diabla uz dosta interesantnih poboljšanja po pristupačnoj cijeni, dokazao je kako se i s relativno malim budžetom može puno napraviti odlična igra. Na temelju ovog uspjeha, Max Schaefer, CEO Runic Gamesa, najavio je kako će Torchlight najvjerojatnije tokom ove godine stići i na konzole. Detaljnih informacija još nema, ali nas veseli najava kako ova igra ide dalje. Ako u konzolaškoj inačici bude kakvih novih sadržaja, oni će zasigurno stići i za PC platformu u obliku nekakve ekspanzije ili DLC-a. Uglavnom, dobre vijesti za sve one koji preferiraju igrati pred velikim tv-om zavaljeni u naslonjač (bez obzira na žanrovsku pogodnost po platformama, o veliki Microsofte).

RECENZIJA: Torchlight

Komentari (7)

  • gogisha7

    11.03.2010 - 14:52

    e ovo je lijepa vijest!!! :)))
    imam je za PC, ali sam upravo jedan od onih koji preferiraju igranje na konzolama.. :))
    ne mogu docekati.. :)))

  • thechosentwo

    11.03.2010 - 16:12

    glupane

  • ghost of sparta

    11.03.2010 - 16:56

    Jos je nisam uspio odigrati na PC-u… Nema se baš vremena.

  • wyzard

    11.03.2010 - 17:38

    čekam diablo 3 ipak. makar i ne ostvario pola stvari koje sam očekivao.

  • DafftMunk

    11.03.2010 - 17:40

    Igra i nije nešto posebno -_________________-

  • gogisha7

    11.03.2010 - 22:46

    ne vidim razlog zato da se vrijedjamo…meni je bolji ugodjaj kada se izvalim na kauc sa bezicnim gamepadom u rukama i pred LCDom od 100cm umjesto da se kocim sjedeci za kompom..:))) imam i sve konzole i napucan komp (koji koristim za druge stvari, zxa posao..:))), ali ako cemo samo o igrama, mislim da je cista glupost ulupati hiljade eura u komp samo za igranje..pametnije je uzeti konzolu i uzivati bez razmisljanja hocu li moci pokrenuti neku igru i da li ce mi trzati zbog zastarjele graficke karte, koja ionako brzinom svjetlosti zastari.. :)))
    ovo govorim kao neko ko igra igre gotovo 20 godina, kao neko ko ima gotovo sve igre koje su ikada izasle (a da bar malo vrijede) za sve platforme..
    naravno da i ja cekam diablo 3..

  • thechosentwo

    12.03.2010 - 00:03

    To je bio cinizam i sarkazam. To je tvoje misljenje. Moje je da konzole nikada ama bas nikada nece nadmasit ugodaj igranja za racunalom. Bajdvej igra je dobra.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?