HCL.HR

Torment: Tides of Numenera odgođen za 2016.

Zoran Žalac 02.11.2015.   •   2 komentara


Iako nitko nije ni očekivao da ćemo novi nastavak Tormenta zaigrati još ove godine, inXile Entertainment potvrdio je kako je igra prebačena na iduću godinu.

Jedno od obećanja u sklopu uspješne Kickstarter kampanje za Torment: Tides of Numenera bilo je i to da će igra biti dovršena do kraja 2015. godine. No to okvirno vrijeme izlaska bilo je postavljeno prije skoro dvije godine, a kako se 2015. približava svom kraju, postalo je sve jasnije da igra neće izaći tako skoro. Potvrđeno je to još prošlog tjedna jednostavnom objavom kako se projekt pomiče na 2016. godinu s ciljem da se zadrži kvaliteta u završnom stadiju razvoja.

Ova svojevrsna odgoda poklopila se i s promjenom na poziciji voditelja projekta. Bivši voditelj Kevin Saunders napustio je inXile te ustupio svoju zadaću Chrisu Keenanu koji je između ostaloga vodio i razvoj Wastelanda 2. Doduše, odgoda pune igre nije poremetila planove da do kraja 2015. od Tormenta ipak dobijemo nešto igrivo, a to bi trebala biti beta verzija o kojoj će vijesti biti tijekom 12. mjeseca.

Komentari (2)

  • brlja

    03.11.2015 - 10:37

    Nakon pillarsa, jedina igra koja me stvarno loži…

  • gola_sam

    03.11.2015 - 12:35

    vjerojatno i jedna od zadnjih koje cu odigrati

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?