HCL.HR

Torment: Tides of Numenera pomaknut s početka 2015. na kraj

nebel 17.06.2014.   •   2 komentara


I nije neka novost da razvojni tim InXile Entertainment ne može ispoštovati predviđene datume izlazaka svojih projekata, no dužni smo vas obavijestiti da je Torment: Tides of Numenera odgođen.

Razvojni tim InXile Entertainment imao je dvije velike Kickstarter uspješnice u igrama Wasteland 2 i Torment: Tides of Numenera prije dvije godine, odnosno godinu dana. Nijedna od tih igara još nije izašla, no Wasteland 2 je dosegnuo beta verziju još početkom ove godine, a spreman je za konačni izlazak ovoga kolovoza. Torment: ToN, inače spiritualni nasljednik klasika Planescpae Torment, je međutim dosta daleko od toga.

Naime, igra neće zaživjeti u igrivom izdanju početkom 2015. kako je početno planirano, već tamo negdje pred kraj iste godine. Razlog tomu leži u dotjerivanju i ažuriranju Wastelanda 2 koje se malo odužilo, ali je isto tako i pogodovalo razvoju Tormenta koji je time dobio više vremena za pretprodukcijsku fazu osmišljanja prototipa, unaprjeđenja alata itd. Kako to obično biva ovih dana, i taj izlazak krajem 2015. vrlo izgledno bit će jedan od onih „polu-izlazaka“ kada će igra biti dostupna, ali će proći još neko vrijeme dok u potpunosti bude igriva onako kako si je to developer zamislio.

Komentari (2)

  • mcrne

    17.06.2014 - 12:55

    Kad vidim koliko filozofiraju, pametuju i preseravaju se, umjesto da se prime konkretnog posla, žao mi je što sam ih podupro na Kickstarteru.

  • vlatko2003

    17.06.2014 - 18:47

    bolje da bude kak treba nego da srljaju i naprave smece

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?