HCL.HR

Transistor, nova igra od kreatora Bastiona izlazi idući mjesec

Stjepan Fikter 11.04.2014.   •   2 komentara


Supergiant Games objavio je kako njihov znanstvenofantastični RPG u kojemu će se ponovno pojaviti narator kao glas bez tijela, izlazi 21. svibnja za PC i PlayStation 4.

Kreatori Bastiona odredili su 21. svibanj za datum kada će se njihov novi naslov pojaviti u Europi za PC i PlayStation 4.

Za razliku od prijašnje igre, Transistor nas odvodi u znanstvenofantastični svijet u kojemu kontroliramo mladu ženu bez glasa, dok će ovaj put narator biti glas bez tijela – stoga oba lika trebaju jedno drugo.

„Ono što se nadam postići u Transistoru jest osjećaj partnerstva. Nadam se da će glas koji dolazi iz Transistora kod igrača ostaviti dojam da on stvarno brine za protagonisticu. Ako ne dobijete ništa drugo od njega, nadam se da ćete dobiti to – dojam da mu je stalo do toga što će joj se dogoditi i da ne želi da joj se dogodi nešto loše. Time sam želio istražiti tu dinamiku i simbiozni odnos između njih.“ . izjavio je voditelj razvojnog tima Greg Kasavin.

Igra će se za PC moći kupiti putem Steama i Supergiantova weba za 18.99 eura dok će za PlayStation 4 biti dostupna preko PlayStation Networka po istoj cijeni.

Komentari (2)

  • Jasterrr

    11.04.2014 - 10:18

    Izgleda predivno, al opet Bastion mi nikad nije sjeo, prerepetitivan mi je bio, a čini se da i ovo ide u tom smjeru, šteta 🙁

  • wyzard

    11.04.2014 - 14:09

    Fino, nisam se nadao ovome u prvoj polovici godine.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?