HCL.HR

Treća sezona The Walking Dead avanture završava ovog mjeseca

Zoran Žalac 22.05.2017.   •   1 komentara


Telltale je najavio kako će treću sezonu The Walking Dead avanture završiti u gotovo rekordnom roku – svega pola godine nakon izlaska prve epizode.

the-walking-dead-a-new-frontier

Jedna od čestih primjedbi na epizodni format Telltaleovih igara bio je taj da razmak između prve i zadnje epizode u sezoni zna biti toliko velik da igrači naprosto zaborave što se događalo u samoj igri. Primjerice, prvoj sezoni igre The Wolf Among Us trebalo je ukupno devet mjeseci da zaključi svoju priču. Game of Thronesu je bila potrebna skoro čitava godina, pa se Telltale našao na meti kritika.

Srećom, u novije vrijeme uhodali su se u proizvodni proces te nove epizode izbacuju znatno brže nego ranije. Dokaz za to je treća sezona njihove uspješne The Walking Dead avanture. Ista je startala 20. 12. prošle godine, a Telltale je sada najavio da će biti zaključena 30. ovog mjeseca. Dakle – u svega pet mjeseci i deset dana.

Zadnja epizoda sezone nosit će naziv “From the Gallows” i bit će dostupna za sve aktualne uređaje. Kako sada stvari stoje, bit će to ultimativni zaključak Javierove priče te vjerojatno nećemo vidjeti nikakve naknadne DLC epizode nalink 400 days i tome slično.

Komentari (1)

  • Donat Miletic

    23.05.2017 - 17:57

    šteta,da bar izađe dlc,epizode su prekratke

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?