HCL.HR

Tresla se brda, rodio se Alienware

Zoran Žalac 22.09.2009.   •   4 komentara   •   Zanimljivosti


Tvrtka Alienware na nadolazećem Tokyo Game Show-u planira objaviti nešto što će protresti svijet igara do samog temelja.

Vjerojatno se ne sjećate ove vijesti, pa ćemo vas podsjetiti da je tvrtka Alienware prije nekih četiri mjeseca krenula s promotivnom kampanjom za svoj novi, neotkriveni i nedefinirani projekt / proizvod kodnog imena „Allpowerfull“. Tada smo se nadali da ćemo na E3 sajmu otkriti o čemu se tu točno radi, no E3 su debelo označili Microsoft i Sony, što dakako nije ostavilo dovoljno mjesta za Alienware. No, čini se kako će na nadolazećem Tokyo Game Show-u stvari biti nešto drugačije, tvrde iz Alienware-a.

„TGS samo što nije počeo, uzbuđenje je u zraku. Alienware će ove godine izvršiti invaziju na TGS, objavom koja će potresti svijet gaminga do samih temelja.“ – stoji na Facebookovoj stranici spomenute kompanije. Nije da smo cinični, ali opet mislimo isto kao i prije četiri mjeseca – Alienware zasigurno priprema vlastitu platformu. U obliku konzole ili PC-a namijenjenog za ultimativni gaming – manje je važno, više nas zanima na koji način misle uzdrmati industriju igara do njenog temelja. Bilo kako bilo, promotivni video za „invaziju“ pogledajte pod opširnije.

Komentari (4)

  • Bela

    22.09.2009 - 23:27

    LoOOOL čeoeče kakav video…pa šta je ovo hororčina neka??….ja da vidim tak neš na prozoru usred noći usrao bi se ko nikad i baš bi me bolilo i da je nova platforma XDDD

  • _Cox

    23.09.2009 - 14:52

    Mislim da je u pitanju nova konzola, samo sto je tu tako wow!?!? 😀

  • --HS--

    23.09.2009 - 21:12

    alienware radi konzolu, hm oni koriste samo poznati hardware i mislim da nisu u mogucnosti napraviti svoju konzolu , čisto s hardwareskog aspekta :S

  • wyzard

    25.09.2009 - 20:27

    zbog uber-lošeg konačnog otkrivenja o čemu se radi, uopće se ne isplati ni pisati vijest novu, pa evo dakle sitna obavijest:

    alienware otvara prodavaonice na japanskom tržištu.

    uzdrmali su svijet gaminga, nema šta.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?