HCL.HR

Tri nova prijenosa za Dota 2 The International

Stjepan Fikter 08.07.2014.   •   3 komentara


Nove igrače i one koji još nisu zainteresirani za profesionalni dio igre, Newcomers’ Broadcast upoznat će s tim cijelim segmentom te im pomoći u boljem razumijevanju igre.

Bliži nam se ovogodišnji Dota 2 The International turnir, koji se odvija od 18. do 21. srpnja, u Key Areni u Seattleu, a Valve između ostalog priprema Newcomers’ Broadcast, jedan od tri nova prijenosa uživo vezana za turnir koji cilja pomoći ljudima u razumijevanju igre, taktika i same terminologije.

Službeni opis tog prijenosa kaže: “Novi ste u Doti? Ili možda igrate, ali niste bili zainteresirani za profesionalnu stranu igre. Dobrodošli u Newcomers’ Broadcast, engleski prijenos koji će se odvijati uz glavni prijenos s komentarima koji će pomoći uvesti ljude u uzbudljivi svijet BKB-a, tri staze i odabira heroja koji kontriraju druge heroje.”

Zatim, tu je i novi Spoiler-Free DVR koji omogućava praćenje turnira s mogućnošću pauze i premotavanja. Ovaj način prijenosa bit će dostupan putem Watch Sectiona unutar igre te će prikazivati rezultate iz prethodnog dana da se izbjegnu spoileri.

Posljednji je International Multicast koji obuhvaća komentare i analizu interesantnih borbi, neočekivanih izbora heroja i ostale interesantne trenutke. Dopušta čak gledanje četiri meča odjednom.

Valja ponoviti da je nagradni fond The Internationala premašio vrtoglavih 10.4 milijuna dolara. 1.6 milijuna je baza nagradnog fonda, a ostatak je osiguran putem The Compendiuma koji su igrači kupovali i tako povećavali nagradni fond. Više detalja o novčanim nagradama i njihovoj raspodijeli možete vidjeti ovdje.

Kad smo već kod Dote 2, evo još nečeg zanimljivog i totalno nevezanog za The International. Ovih dana nam je mod naziva Dota Dash zapeo za oko, a interesantan je jer spaja nespojivo – Mario Kart i Dotu. Možete baciti koru od banane i sve! Prilažemo video da vidite kako to izgleda u pokretu, a sve detalje o preuzimanju moda možete pronaći ovdje.

Komentari (3)

  • gta24

    08.07.2014 - 14:14

    Dota 2 je napredovala u 1 godinu više nego LoL u 6 godina, ne mislim po igračima nego količini novih update-a, modova, grafike, animacija, količini sadržaja i sl.

  • PostMortem

    08.07.2014 - 18:13

    Da, zato sto je Riot neovisan

  • R4iden

    08.07.2014 - 22:28

    Bas sam danas poceo igrat dotu 2 i jako je dobra igra. Ali za veterana hona je too easy. Prelako se farma i fakat imam osjecaj da je casual.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?