HCL.HR

Trine 3 je spreman da vas omađija

Zoran Žalac 21.08.2015.   •   4 komentara


Trine 3: The Artifacts of Power izašao je iz svoje pubertetske Early Access faze te je od danas na PC platformi dostupan kao dovršena igra.

Od dana današnjeg Trine 3 uzimat ćemo kao svijetli primjer Early Access prakse. Igra je, naime, izašla u dosta igrivom stanju početkom ove godine, no iznenađujuće za Early Access naslov – svega nekoliko mjeseci kasnije već je dovršena. Istina, još nismo zaigrali punu verziju pa ne možemo donositi zaključke prije vremena, za to će nam poslužiti nadolazeća recenzija, no Trine 3 je već u ranom izdanju pokazivao pozitivne signale da bi mogao biti itekako dorađen naslov.

Trenutno dostupna verzija vrijedi, doduše, tek za Windowse. One za Linux i Mac uslijedit će kasnije ove godine, a avantura fantastičnog trija na konzole će vjerojatno negdje tijekom 2016. godine. Kako to biva, upriličen je i novi trailer kojega prenosimo u nastavku.

Komentari (4)

  • ReflectoR

    21.08.2015 - 18:48

    ovo mami na igranje. igre sa dobrom prezentacijom su uvijek gust igrati.

  • theth1ef

    22.08.2015 - 09:30

    Vjerujem da će ova Trine igra oduševiti kao i prošle.

  • Andrash

    22.08.2015 - 12:47

    Prešao prva dva djela i odične su. Instalirao sam ju i svoj dječurliji u susjedstvu, samo iako im se igra previše sviđa, preteška je za djecu. I samog su me namučile da ih pređem.

    • Andrash

      @Andrash, 22.08.2015 - 12:48

      *vizualno sviđa

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?